logo
FOODSPIRATION

Tip: Pannenkoeken stapelen bij Moak | Hotspot Amsterdam

Tip: Pannenkoeken stapelen bij Moak | Hotspot Amsterdam

Superstagiair Lisa ging op bezoek bij hét pannenkoekenrestaurant van de stad: Moak. Een héle korte samenvatting? Dat beviel bijzonder goed!

Ik heb eigenlijk twee lievelingszinnetjes in het leven. De eerste is ‘Ice cream all day every day’ en de tweede is ‘Pancakes all day every day’. Nu begrijp je natuurlijk wel dat als je die twee ook nog eens kan combineren, je mij niet gelukkiger kunt maken! Nou, bij Moak Pancakes kan dit dus. Wat een toffe plek is dit zeg.

Tip: Pannenkoeken stapelen bij Moak | Hotspot Amsterdam

Gelijk als je binnenkomt, word je al enthousiast door het interieur. Op de locatie in Amsterdam-West loop je direct tegen een krat met kokosnoten aan en mij geven kokosnoten echt een vakantiegevoel. De wand is omgeven met groene plantjes en een toffe quote.

Maar het interieur is natuurlijk niet het állerbelangrijkst. Het gaat uiteraard om de pannenkoeken. Deze waren in één woord fantastisch. Lekkere dikke americain pancakes zoals deze horen te zijn. Niet droog, een beetje fluffy en goudbruin. Om nog maar niet te spreken over de maple syrup, want om heel eerlijk te zijn, heb ik nog geen betere geproefd dan deze!

Tip: Pannenkoeken stapelen bij Moak | Hotspot Amsterdam

De medewerkers van Moak waren ontzettend vriendelijk en de medewerker die ons hielp, deed echt zijn best om ons een toffe middag te bezorgen. Hij gaf aan welke pancakes echte aanraders waren en was het helemaal eens met onze keuze. Wij besloten uiteindelijk om voor de ‘Blue Magic Deluxe’ & de special van de maand te gaan met karamel saus en een bol Saffraan pistache ijs volgens geheim recept. Vervolgens kregen we ook nog een glas met het vegan Saffraan ijs zodat we het verschil konden proeven tussen de non-vegan en de vegan variant.

Ik denk dat je uit mijn woorden wel kunt opmerken dat ik echt heel erg enthousiast ben over Moak. Of terwijl: ik zou je absoluut aanraden om deze toffe hotspot snel te gaan ontdekken!


Moak Pancakes
De Clercqstraat 34, Amsterdam
Prijscategorie: €

Tip: Pannenkoeken stapelen bij Moak | Hotspot Amsterdam

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties