logo
FOODSPIRATION

VIDEO: Prei schoonmaken

031114150508preiimage.jpg

Het lijkt zo simpel, als het in een korte zin in een recept staat: Maak de prei schoon. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk zo handig mogelijk? En hoe krijg je ook echt elk korreltje zand tussen die preibladeren vandaan, zonder dat je drie kwartier aan het spoelen bent?

 

Ha, dat doe ik dus even voor in deze nieuwe video! Het geheim: snijd de prei doormidden in de lengte, zodat je het zand perfect weg kunt spoelen zonder dat de prei uit elkaar valt. You're welcome. Zijn er dingen, van trucjes tot recepten, die jullie graag terug zouden willen zien in een video? Ik ga deze maand een aantal nieuwe video’s opnemen, dus als er verzoeknummers zijn hoor ik het graag! Laat je reactie hieronder achter in de comments. Ook als je me graag op mijn kop een eitje ziet bakken, ofzo. Ik doe alles voor jullie!

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties