logo
FOODSPIRATION

VIDEO: We Love Smoothies workshop

161014135933smoothieworkshop.jpg

Nog één keertje wil ik aan jullie vertellen hoe te gek-cool-fantastisch-gaaf het was tijdens de We Love Smoothies workshops eind september. Samen met Daisy van Ilovehealth mocht ik maar liefst 60 enthousiastelingen verwelkomen die verspreid over drie workshops hun skills tentoon spreidden. Weet je wat, ik laat gewoon zién hoe gezellig het was.

 

 

Alle deelnemers: ik ben nog steeds vereerd dat jullie er allemaal waren. Inge van De Bakparade: onzettend bedankt voor het delen van je kennis. Ik weet zeker dat je iedereen iets geleerd hebt – mijzelf incluis. We worden doodgegooid met de vraag of we dit vaker gaan doen, en het antwoord is simpel. JA NATUURLIJK! In 2015 hoor je weer van ons – en zorg dat je de kaartverkoop in de gaten houdt, want voor je het weet zijn we weer binnen 24 uur keihard uitverkocht…

 

We hebben er lustig op los gesmoothied (ja, dat is bij dezen een woord) met onze supersonische Magimix blenders (mét speciale smoothiestand!), die zelfs stukken ananas en bleekselderij tot een gladde smoothie wisten te draaien. Fantastisch. Met een keur aan ingrediënten kon iedereen zelf aan de slag: vers groente en fruit van Albert Heijn To Go, kiwi’s van Zespri, superfoods van Body & Fitshop, drinks van Alpro en de fijne literpakken kokoswater van Vita Coco.

 

we love smoothies, workshop, fruit, groente, foodness, ilovehealth

 

Daarnaast gaven we ook bijzonder geinige prijzen weg. Wat dacht je van een juicer van Cuisinart? Of een vivofit stappenteller van Garmin? Of een te gekke beker van Starbucks waarin je je smoothie heel handig kunt vervoeren? Ook gingen er drie gelukkige winnaressen naar huis met Het Groene Smoothieboek. Jeetje, Daisy en ik voelden ons net Oprah Winfrey (Aaaand YOU get a car! EVERYONE gets a car!).

 

We love smoothies, workshop, sla, smoothie

 

De goodiebag

Uiteraard kreeg ook iedereen een fikse goodiebag mee naar huis. Ook als je er niet bij was kun je nu tot 22 oktober nog meedoen aan de winactie, en een van de goodiebags winnen die we speciaal voor jullie achter gehouden hebben! Wat erin zit, dat lees je hierrrr.

 

Wie is erbij in 2015?

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties