logo
FITSPIRATION

Vlog #4: Verzuipen tijdens een hardloopwedstrijd – Damloop 2018 met mam!

Vlog #4: Verzuipen tijdens een hardloopwedstrijd - Damloop 2018 met mam!

Het is een traditie die we inmiddels al járen volhouden: samen de Dam tot Damloop rennen. Samen met mijn moeder en zusje kan ik het parcours van 16,1 km inmiddels dromen! Zuslief zat dit jaar in Colombia, dus ik rende de Damloop 2018 samen met mam. In de regen.

Want ja: het mag dan de zoveelste keer zijn dat ik deze loop doe, het is niet altijd even makkelijk. Deze 10e keer was het verschrikkelijk afschuwelijk tergend ROTweer, met windvlagen en striemende regen en ware hoosbuien. Het enige dat me mijn renschoenen deed aantrekken, was de gedachte dat ik mijn moeder niet in de steek kon laten (hoewel die geen seconde getwijfeld heeft: we gaan rennen, weer of geen weer!). Oké, en de voorraad Noten & Granenrepen die ik van mijn sponsor Bolletje kreeg als beloning voor na de race, die hielpen ook.

Kijk je mee? 🙂

Bekijk ook deze video’s:

Zo maak je kombucha

Wat eet Claartje op een sportdag?

Video: avocado roos voor dummies


Pssst – heb je het Youtube kanaal van Foodness oprichter Claartje al gezien? Subscribe hier (gratissss)!

Wist je dat jij, als Foodness lezer, ook recepten kunt toevoegen aan de database? Klik hier om jouw recept te uploaden, en geef het eeuwige roem!

Dit artikel en deze video zijn tot stand gekomen in samenwerking met Bolletje.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties