logo
FOODSPIRATION

What I eat in a day #5 (in Hong Kong): Pho ga & Chinese sesam-pindakaas koekjes

Video: What I eat in a day in Hong Kong (#5): Pho ga & Chinese sesam-pindakaas koekjes

De grootste zonde, in de ogen van een foodie? Wanneer je op een exotische en/of tropische bestemming bent en alleen maar bij McDonald’s eet. Kan. Toch. Niet. Daarom eet ik altijd zoveel mogelijk lokaal, waar ik ook ben. Aangezien ik de afgelopen week in Hong Kong vertoefde, at ik vooral Chinees. Kijk maar.

Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Volgende week volgt video nummer #5 vanuit het vliegtuig, als ik terug reis naar huis! Als je tips hebt voor mijn video’s dan hoor ik het heel graag: reageer dan hieronder op dit artikel, of laat een reactie achter onder mijn video op Youtube.

Tot volgende week!


Bekijk ook mijn eerdere What I eat in a day video’s:

#1 – At the office

#2 – Road trippend door Australië

#3 – In Bangkok

#4 – In Melbourne

Video: What I eat in a day in Hong Kong (#5): Pho ga & Chinese sesam-pindakaas koekjes

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties