logo
FOODSPIRATION

What I eat in a day in Melbourne (#4): Hostelontbijt & ‘Egg Sundae’

What I eat in a day in Melbourne (#4): Hostelontbijt & 'Egg Sundae'

Joe, ik ben nog steeds in Australië! Ditmaal in Melbourne, want daar schijn je nóg lekkerder te kunnen eten dan in Sydney. Mijn Nikon A900 en ik vlogen van Sydney naar Melbourne om een dag lang op pad te gaan in de hipster hoofdstad down under, maar niet voordat ik een lesje yoga volgde. Aan zee. Bij Bondi beach. Hashtag kutleven.

Oh, en ik vond een NUTELLA – FERRERO ROCHER MACARON. En avocado’s zo groot als mijn hoofd. Melbourne, je bent te gek!

Bekijk ook mijn eerdere What I eat in a day video’s:

#1 – At the office

#2 – Road trippend door Australië

#3 – In Bangkok

What I eat in a day in Melbourne (#4): Hostelontbijt & 'Egg Sundae'

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties