logo
FOODSPIRATION

What I eat in a day #13: Fancy road trip door Spanje

What I eat in a day #13: Fancy road trip door Spanje

Wat hebben Frankrijk, Zuid-Afrika, Canada en Spanje gemeen? Niet alleen dat het fantastische vakantiebestemmingen zijn, maar vooral: WIJN. Of eigenlijk een combinatie van die twee. Er zijn namelijk in al deze landen bepaalde wijnstreken waar je heel goed van wijnhuis naar wijnhuis kunt rijden, voor de lekkerste (en vaak verrassend goedkope!) wijnen. In Spanje ontdekte ik vorige maand de wijnstreek rond Valladolid, waar ik samen met Bo van Beaufood twee dagen mocht rond crossen om de nieuwe Ford Fiesta uit te proberen. Wat ik eet tijdens een dagje touren – uiteraard op zoek naar eten – zie je in mijn nieuwe What I eat in a Day video!

Hopelijk is deze opmerking overbodig, maar bedenk dat autorijden en wijn drinken slecht samen gaan. Ik proef altijd slechts één slokje wijn als ik daarna nog moet rijden, en dat maximaal van 3 wijnen. Don’t drink & drive! 

Geinig detail voor foodies die net zo klunzig zijn als ik: de bekleding van de nieuwe Ford Fiesta is op zo’n manier behandeld dat knoeien tot minder of geen vlekken in de bekleding meer leidt. Handig, wanneer je in Spanje met een temperatuur van 30 graden een ijsje eet in de auto. Ik heb gevraagd aan Ford of ik ook zo’n behandeling kan krijgen als de bekleding van de Fiesta’s, maar dan voor al mijn kleding. En mijn laptop. En de bank in mijn huis. En mijn bed. Ik houd je op de hoogte of het lukt…

What I eat in a day #13: Fancy road trip door Spanje

Niet in de video, wel de moeite van het noemen waard: dit lekkere lapje vis dat ik de volgende dag voorgeschoteld kreeg tijdens de lunch.

What I eat in a day #13: Fancy road trip door Spanje

Ook niet in de video: Dag twee van de trip! Dat betekent natuurlijk: Ford Fiesta nummer twee! Welke kleur vind jij leuker, de beige of de blauwe? 🙂

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties