logo
FOODSPIRATION

What I eat in a day #8 (Mechelen): ontbijt met bier & St. Romboudstoren beklimmen

What I eat in a day #8 (Mechelen): ontbijt met bier & St. Romboudstoren beklimmen

In België eet je de beste frieten en drink je het lekkerste bier. Toch? Dat van die patatten heb ik zelf niet onderzocht, maar bier drinken kun je er absoluut. Ik bezocht het plaatsje Mechelen, een klein plaatsje met veel historie en nóg meer koffiezaakjes en leuke restaurants. Zo staat Brouwerij Het Anker in Mechelen, waar het prijswinnende Gouden Carolus bier gebrouwen wordt – en ik kreeg er een rondleiding. En ik beklom de St. Romboudstoren. En ik at méga lekkere quinoa sushi. En dronk misschien wel het lekkerste biertje ooit…

Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Als je tips hebt voor mijn video’s dan hoor ik het heel graag: reageer dan hieronder op dit artikel, of laat een reactie achter onder mijn video op Youtube!


Bekijk ook mijn eerdere What I eat in a day video’s:

#1 – At the office

#2 – Road trippend door Australië

#3 – In Bangkok

#4 – In Melbourne

#5 – In Hong Kong

#6 – In een Chinees vliegtuig

#7 – Balansdag (max 1400 calorieën)

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties