logo
FITSPIRATION

What I eat in a day #9 – Wintersport met catering & hoeveel calorieën verbrand je met snowboarden?

What I eat in a day #9 - Wintersport met catering & hoeveel calorieën verbrand je met snowboarden?

Wie weleens een hele dag op de piste gestaan heeft, weet hoe ontzéttend te wintersporten is, hoe moe je ervan wordt, en hoeveel trek je ervan krijgt. Dat laatste is niet zo gek, want in mijn nieuwe What I eat in a Day video laat ik zien hoeveel calorieën je maar liefst verbrandt tijdens een paar uur op je board staan. Dan is het wel zo fijn als je verder een beetje in de watten gelegd wordt tijdens je wintersportverblijf, nietwaar? Ik probeerde dit jaar de overtreffende trap van in de watten gelegd worden: ik boekte mijn chalet via Chalet.nl met catering erbij, wat betekent dat er boodschappen voor je gedaan worden, er iemand je avondeten kookt én het ontbijt klaarzet de volgende dag. Een catered chalets, dus. Daar schreef ik eerder over, en dat lees je hier. Ja, wintersport-met-catering klinkt heel decadent, maar het is FANTASTISCH. Ik voelde me een prinsesje. Maar dan badass. Want snowboarder. Enzo.

Tip: Je kunt tot veel later in het seizoen goed skiën en snowboarden dan je denkt (o – eind maart is de sneeuw nog prrrrima in de Franse Alpen. In Les Menuires (op steenworp afstand van Val Thorens) viel zelfs nog verse sneeuw, terwijl overdag de zon scheen bij een strakblauwe lucht.

Tip 2: Neem een auto mee met winterbanden én met voldoende ruimte voor snowboards of skispullen. Het is nogal een rit naar de Franse Alpen, dan is wel zo fijn als je comfortabel zit. Zelf ging ik op pad met mijn nieuwe lievelingsauto voor avonturen als dit: de Nissan X-Trail. Die kun je helemaal volstouwen met 6 snowboards – mocht je dat willen – en dan nog kun je lachend inparkeren. Dat kan-ie namelijk zelf, dankzij een miljoen camera’s in alle hoeken. Hoewel ik zelf vooral fan ben van het dakraam dat open kan tijdens het casual cruisen over haardspeldbochten in de bergen. Ik denk dat ik komende zomer ga uitproberen of er ook surfboards in passen; hallo road trip naar Zuid-Europa!

Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Als je tips hebt voor mijn video’s dan hoor ik het heel graag: reageer dan hieronder op dit artikel, of laat een reactie achter onder mijn video op Youtube!

What I eat in a day #9 - Wintersport met catering & hoeveel calorieën verbrand je met snowboarden?

 

 


Bekijk ook mijn eerdere What I eat in a day video’s:

#1 – At the office

#2 – Road trippend door Australië

#3 – In Bangkok

#4 – In Melbourne

#5 – In Hong Kong

#6 – In een Chinees vliegtuig

#7 – Balansdag (max 1400 calorieën)

#8 – In Mechelen (België): bier als ontbijt

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties