logo
FOODSPIRATION

What I eat in a day (At the office) #1: Baileys cheesecake & hummus wraps

What I eat in a day (At the office) #1: Baileys cheesecake & hummus wraps

Een normale doordeweekse kantoordag – wat eet je dan zoal? Wie het een en ander voorbereidt kan er nog best makkelijk een gezonde dag van maken. Van een yoghurt met muesli ontbijtje in a jar, tot een hummus wrap die je tussen een tosti-ijzer op kantuur kunt leggen – ik deel graag met je wat ik zoal eet op een kantoordag. Oh, en die Baileys cheesecake eet ik verder niet elke dag hoor. Gewoon om de dag. #lovemyjob

Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Volgende week donderdag volgt nummer twee – vanuit Australië!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties