logo
FOODSPIRATION

‘What I eat in a day (road trippend in Australië) #2: Cappuccino & watermeloen

https://foodness.nl/what-i-eat-in-a-day-at-the-office-1-baileys-cheesecake-hummus-wraps/

Backpackend in Australië, met een auto met tent op het dak down under zigzaggend tussen de kangoeroe’s door. Wat eet je dan, op zo’n dag? Ik neem je een dagje mee op road trip in de omgeving van Sydney! Met een surfplank op het dak van de auto toerde ik een weekje van het ene strand naar het andere, op zoek naar goede golven en de lekkerste soja cappuccino. Afzien hoor, pfoe…

-> Bekijk ook mijn eerste What I eat in a day video!

Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Volgende week volgt video nummer #3 vanuit Bangkok, Thailand! Als je tips hebt voor hotspots (en roof tops en cocktails en random andere toffe dingen) in Bangkok hoor ik het heel graag: reageer dan hieronder op dit artikel, of laat een reactie achter onder mijn video op Youtube.

Tot volgende week!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties