logo
FOODSPIRATION

Wie verdient er volgens jou een fles champagne en een lieve kaart? (+WIN!) [AFGELOPEN]

150915155514webprintimage.jpg

Een echte foodie kun je niet blijer maken dan met een kadootje dat uit eten of drinken bestaat. Ik weet niet of het jullie is opgevallen, maar er treden een aantal veranderingen op bij Foodness. Volgende maand komt het nieuwe design van de website online en dan wordt duidelijker dat Foodness vanaf nu meer mijn persoonlijke blog wordt. Een van de redenen voor die keuze is dat redactiekracht Esther, mijn steun en toeverlaat, het Foodness nest heeft verlaten omdat ze een ‘serieuze’ baan heeft gevonden. Gefeliciteerd, lieve Esther! Op zo’n moment zoek je als ex-collega natuurlijk naar de leukste manier om een bedankje te sturen, maar wat geef je iemand die al vanaf de geboorte van je website zo’n betrokken werknemer is geweest?

 

kaartenwereld, kaart, snoepkaart, kado, origineel, goedkoop, makkelijk, foodness

 

Ik hoefde er niet lang meer over na te denken toen ik stuitte op de snoepkaarten van Kaartwereld.nl. In deze kaarten zit een speciaal vakje met daarin een paar snoepjes van o.a. Haribo of Autodrop. Geniaal toch? Fles champagne erbij, die je onder het kopje ‘cadeaus’ kunt toevoegen, en mijn kado was klaar!

 

Heb jij ook een bijzonder iemand in je omgeving die zo’n bijzonder kado verdient? Laat mij weten wie dat is en waarom die persoon een fles champagne en een lieve kaart verdient, dan maak je kans op €30,- shoptegoed bij Kaartwereld.nl! Natuurlijk kun je ook voor een doos chocolade kiezen als kado, of een bos bloemen. De keuze is aan jou!

 

kado, kaartenwereld, cadeau, tip, kaart, champagne, win, foodness

 

 

Win: €30,- shoptegoed bij Kaartwereld.nl

 

– Reageer onder dit artikel op de volgende vraag:

"Wie verdient er volgens jou een fles champagne en een lieve kaart?"

 

Uit alle reacties kies ik donderdag 24 september een winnaar, die ik bekend maak op Facebook (in de reacties op de huidige post)!

Succeeeees!

 

(Afbeeldingen: Kaartenwereld.nl, bron, bron)

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties