logo
FOODSPIRATION

Win: 2x 2 kaarten voor biologisch festival EkoTown [AFGELOPEN]

130614165226ekotownimage.png

Festivals zijn er natuurlijk genoeg, maar een festival over een biologische levensstijl… Dat was er nog niet! Enter EkoTown, een tweedaags festival dat op 21 & 22 juni georganiseerd wordt in het Amsterdamse Bos. Ik werd gevraagd om mee te doen in een bootcampvideo ter promotie van dit festival, een aanbod waar ik natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. Op een zonnige morgen sprintte ik samen met een aantal collega’s over de grachten van Amsterdam, terwijl we tussendoor push ups deden op een bruggetje, of dip-oefeningen voor je bovenarmen bij een bankje. Het resultaat zie je in onderstaande video.

 

 

De bootcamples die wij kregen kun je ook volgen tijdens het EkoTown festival, maar daarnaast is er ook heel veel te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een debat of lezing volgen in het SprekersPlaza, waar onderwerpen worden behandeld die met sport, superfoods of de toekomst van ons eten te maken hebben. Ook komt Rens Kroes haar nieuwe boek signeren, geeft Carlos Lens een intensity training, komt Ralph Moorman spreken en kun je je eigen brood bakken. Maar je kunt ook lekker proeven in het ProefPlaza, waar biologische producten en telers al hun moois en lekkers laten zien. Het programma is hier te bekijken. Ik weet dat ik het niet wil missen!

 

Toegangskaarten voor EkoTown kosten €29,50 per stuk en je kunt ze hier bestellen. Liever kaarten winnen? Foodness geeft 2x 2 toegangskaarten weg!

 

EkoTown 2014 foodness festival biologisch

 

Win 2x 2 kaarten voor biologisch lifestyle festival EkoTown t.w.v. €59,-

Wil jij dit winnen? Doe mee!

 

– Reageer op dit artikel en laat weten welke lezing, activiteit of cursus van EkoTown jij absoluut niet wil missen.

– Kopieer je reactie en plak deze in een mail, die je ovv je naam en adres stuurt naar info@foodness.nl.

 

(Heb je geen Facebook? Stuur dan gewoon een mail met je reactie, naam en adres naar info@foodness.nl.)

 

Succes!

 

Deze actie loopt t/m 17 juni. Winnaars krijgen bericht per mail.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties