logo
FOODSPIRATION

WIN: 2x Christmas Cracker vol chocola t.w.v. €52,- [AFGELOPEN]

171213092337Schermafbeelding20131217om09.23.11.png

Natuurlijk, gezond eten is belangrijk. Op Foodness willen we je inspireren met gezonde en vooral lekkere recepten. Maar goed, soms heb je gewoon zin om je over te geven aan dingen waarvan je eigenlijk wel weet dat ze niet heel goed zijn voor je. De feestdagen zijn zo’n moment. En weet je: het is helemaal niet erg om soms te ‘zondigen’. Ook de bekendste health bloggers en meest afgetrainde sporters laten zich soms even gaan – al delen ze de foto’s van hun McDonald’s maaltijd of doos chocola meestal niet op Instagram.

Wat wel belangrijk is, is dat je zorgt dat je snack echt de moeite waard is. Ga voor iets écht lekkers. Zoals deze Christmas Cracker van Hotel Chocolat, gevuld met onder andere 40 bonbons, pralines en karameltoffee’s. Ook zitten er kerstmutsjes in – uitermate geschikt dus om met vrienden en familie te delen!

Win: chocola van Hotel Chocolat

WIN: 2x Christmas Cracker vol chocola t.w.v. €52,-  

Wil je deze kerstverpakking vol chocoladeplezier winnen?
– Reageer hieronder op dit artikel en beantwoord de volgende vraag: Wat maakt jouw kerst compleet?
– Stuur je antwoord, samen met je naam en adres naar info@foodness.nl

De winnaar krijgt vrijdag 20 december bericht per mail. Succes!

 

De naam Hotel Chocolat zul je nog vaker voorbij gaan zien komen op Foodness, omdat dit bedrijf naast het maken van overheerlijke bonbons en andere chocoladeversnaperingen ook een lijn met cacaoproducten biedt voor in de keuken. Nee, dat betekent niet dat je gaat koken met chocola, maar met producten gemaakt van de cacaobonen, zoals cacaopesto en chutney met cacaobonen. Daarover later meer!

Hou je het liever gewoon bij chocola, bekijk dan ook de kerstcollectie van Hotel Chocolat. Leuk om kado te geven! Ook aan mensen met een voedselintolerantie, want je kunt bij Hotel Chocolat ook glutenvrije chocola vinden en chocola zonder zuivel, of chocola die geschikt is voor veganisten of mensen die zo min mogelijk suiker eten (zoals diabetici). Een deel van het assortiment is ook te koop bij de winkel van Hotel Chocolat aan de Heiligeweg 7 in Amsterdam. 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties