logo
FOODSPIRATION

WIN: 2x FITSHE pakket twv. €140,- met (vegan) energy bars

WIN: 3x Fitshe pakket met (vegan) energy bars

Weet je waar ik nu echt blij van word? Bedrijven die producten maken zoals ik ze zelf ook zou maken. Zonder onnodige toevoegingen, zo puur mogelijk. En dan natuurlijk mínstens zo lekker als ik het zelf zou maken. Neem een product als een energiereep, die ik graag eet na het sporten. Vaak zit daar ontzettend veel suiker in, terwijl ik energierepen zelf zou maken van niets anders dan verschillende soorten (gedroogd) fruit, noten, wat eiwitrijke zaden en een soms toevoeging als chocola. Want een energiereep heeft helemaal geen toevoegingen nodig! Dat begrijpt Caroline van FITSHE, want zij heeft de energierepen van haar merk letterlijk allemaal gemaakt zoals ik ze zelf ook zou maken. Veganistisch, glutenvrij, volledig natuurlijk, zonder onnodige toevoegingen. Guess what: JIJ KUNT ZE WINNEN!

(Scroll naar beneden voor de winactie!)

WIN: 3x Fitshe pakket met (vegan) energy bars

De energy bars van FITSHE heb ik zelf geproefd in de smaak Crunchy Raw Chocolate (mijn favoriet!) en Dark Chocolate & Green Power. Omdat ze geen toegevoegde suikers bevatten zijn ze misschien een tikkeltje minder zoet dan de mierzoete meuk die je in de supermarkt vindt – maar dat maakt ze wat mij betreft juist zo lekker. Ook goed om te weten: de Dark Chocolate & Green Power / Dark Chocolate & Indian Spices zijn proteïne bars met 12 gram proteïne, en ook de Crunchy Raw Chocolate bevat 8 gram proteïne (én geeft een energy boost!). De sporters onder ons weten dat dat ideaal is om je te helpen met spieropbouw, wat de repen bijzonder geschikt maakt als snack vlak voor of na het sporten; want dan heeft je lichaam die eiwitten het hardst nodig! Overigens kende ik FITSHE zelf vooral van het eiwitpoeder dat in het assortiment zit, waarbij vooral gekeken wordt naar wat vrouwen nodig hebben. De meeste sportproducten zijn namelijk gericht op de behoefte van mannen. Achterlijk toch? Daarom ben ik FAN van FITSHE. Producten voor vrouwen met een actieve levensstijl – én gewoon f*cking lekker. De repen, bedoel ik, niet de vrouwen. Hoewel, die misschien ook wel. Wacht, we dwalen af.

WIN: 3x Fitshe pakket met (vegan) energy bars

WIN: 2x FITSHE pakket twv. €140,- met (vegan) energy bars

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van FITSHE? Goed nieuws: ik geef twee pakketten weg! Eén pakket verloot ik onder alle deelnemers die het formulier hieronder invullen, ééntje verloot ik onder alle mensen die op Instagram op deze foto reageren en hun favoriete sportmaatje taggen. Je kunt dus ook hieronder het formulier invullen én op Instagram reageren, dan maak je dubbel zoveel kans!

De twee pakketten bevatten de volgende producten:

-> Starterskit Vegan Bars
-> FITSHE Shaker
-> FITSHE Sweater
-> FITSHE Notebook
-> FITSHE Goalplanner
-> FITSHE Shopper

Zo doe je mee!

Ik geef 2 pakketten weg, waarvan ik er één verloot via mijn blog en één via Instagram. Je kunt je kans vergroten om een pakket te winnen door met beide opties mee te doen! Om mee te doen moet je het volgende doen:

  • Optie 1: Scroll naar beneden naar het invulformulier. Vul je naam en emailadres in & volg FITSHE en Foodness op Instagram!
  • Optie 2: Ga naar Instagram en reageer op mijn foto wie jouw favoriete sportmaatje is.

That’s all!

Succes 🙂
Deze winactie loopt t/m 2 juli. De winnaar krijgt een berichtje per email en/of via Instagram!
WIN: 2x Fitshe pakket twv. €140,- met (vegan) energy bars

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties