logo
FOODSPIRATION

WIN: 2x Méga Chocolade & TEAmwork Tea verwenpakket!

Winactie TEAmwork Tea

Jongens, ik heb nieuws. GROOT NIEUWS. Ik ben aan een nieuw avontuur begonnen, dat nog beter bij me past dan dat Foodness al jarenlang doet – hoewel ik nog steeds met heel veel plezier recepten maak en dat ook zeker zal blijven doen. Ik ben tegenwoordig niet alleen foodblogger, maar ook thee importeur. Diep van binnen ben ik namelijk zo’n hippie die de wereld graag een stukje beter, mooier en duurzamer maakt. Vandaar de geboorte van mijn nieuwe baby: TEAmwork Tea. Een biologisch en Fairtrade theemerk, volledig door mijzelf bedacht, samengesteld en geproefd. De luxe kwaliteitsthee die ik maak komt uit Sri Lanka. Een half jaar geleden ben ik zelf op de plantage gaan kijken in Sri Lanka, om de mensen te spreken die er werken (want voor mij was het heel belangrijk dat het om eerlijke handel gaat, dus 100% Fairtrade) en om met eigen ogen te zien hoe de vrouwen daar (met de hand!) mijn thee plukken – zo gaaf!

winactie TEAmwork Tea

Het is natuurlijk doodeng om zo’n project te beginnen, want ik het precies 0% ervaring in retail en ik doe en financier alles zelf, maar ik kon het niet niét doen. Zeg nou zelf: een product als Unicorn Tea of Hipster Tea, dat heeft de wereld toch gewoon nodig? 😉

TEAmwork Tea

Om te vieren dat TEAmwork Tea er eindelijk is (ik ben zelf namelijk al een jaar mee bezig met de ontwikkeling van het product en het logistieke proces erachter), geef ik samen met het super te gekke fantastische chocolademerk Hands Off My Chocolate een ultiem verwenpakket weg. Wat is leuker dan zelf een verwenpakket krijgen? Precies: een verwenpakket weggeven aan een vriend(in) die dat volgens jou verdient! Daarom sloegen TEAmwork Tea en Hands Off My Chocolate de handen ineen om het ultieme verwenpakket samen te stellen, met daarin o.a.:

 • 1x Crispy Cookie reep
 • 1x Cookie Dough reep
 • 1x Caramel Macchiato reep
 • 1x Seriously Dark reep
 • 1x Pot Caramel Sea Salt chocoladeballen
 • 1x Koker TEAmwork Tea naar keuze: Mermaid Tea of Unicorn Tea
 • 1x Koker TEAmwork Tea naar keuze: Hangover Tea of Hipster Tea
 • 1x TEAmwork Tea luxe thee ei

Winactie TEAmwork Tea

WINNEN?

Wil jij dit heerlijke verwenpakket ontvangen? Doe mee! De winnaar ontvangt namelijk twee pakketten: eentje voor jou, eentje voor je vriend(in), want delen is natuurlijk geen optie 😉

Stap 1. Reageer op dit bericht en laat weten waarom jouw vriendin dit pakket moet winnen

Stap 2. Laat ook even weten welke smaken TEAmwork Tea jij zou uitkiezen (kijk op www.teamworktea.com voor een overzicht van alle smaken)

Stap 3. Volg @handsoffmychocolate & @teamwork_tea op Instagram of Facebook.

Stap 4. Duimen maar!


Deze winactie loopt t/m 7 feb. TEAmwork Tea en Hands Off My Chocolate kiezen gezamenlijk één winnaar uit de blog-, Instagram- en Facebookactie. De gelukkige winnaar krijgt persoonlijk bericht.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Sarah Emmery says: 1st feb 18 10:48 am

  Mijn beste vriendin en ik willen graag dit pakket winnen! We zitten allebei in onze scriptiefase en dit levert behoorlijk veel stress op. En wat helpt nou beter dan chocolade en thee om dit tegen te gaan?! Daarnaast hebben we beide familieomstandigheden waarvan we aardig van slag zijn. TEAmwork Tea en de chocolade van hands off my chocolate kunnen ons mooi opvrolijken!

 • Noa Vermeer says: 1st feb 18 10:48 am

  Ik zou deze heel graag willen geven aan mijn lieve vriendin Keri aangezien zij een zware tijd achter haar rug heeft. Ondanks alle tegenslagen bleef zij positief, hielp anderen ontzettend, was altijd open voor een gesprek en dat vond ik zo ontzettend bewonderingswaardig! Daarom verdient zij deze heerlijke thee (net als ik een theeleut) en chocolade om het allemaal achter haar te laten en zichzelf eens flink te verwennen!
  Ik zou de smaken unicorn en mermaid tea uitkiezen, deze vrolijke smaken maken toch iedereen gelukkig!

 • Sarah Emmery says: 1st feb 18 10:48 am

  Mijn beste vriendin en ik willen graag dit pakket winnen! We zitten allebei in onze scriptiefase en dit levert behoorlijk veel stress op. En wat helpt nou beter dan chocolade en thee om dit tegen te gaan?! Daarnaast hebben we beide familieomstandigheden waarvan we aardig van slag zijn. TEAmwork Tea en de chocolade van hands off my chocolate kunnen ons mooi opvrolijken!

  Ik zou voor de hangover thee gaan om onze scriptie-hangover tegen te gaan en de mermaid tea.

 • Lisanne Huizing says: 1st feb 18 10:48 am

  Ik zou graag mijn Italiaanse vriend verwennen met dit pakket omdat we beiden de grootste theeleuten en chocoladeverslaafden zijn. En nu we van land gewisseld zijn (hij Nederland, ik Italië) kunnen we zo nog steeds samen genieten, maar zonder te hoeven delen (‘Hands off’ ;)) onder het genot van hangover of mermaid tea <3.

 • Sandra says: 1st feb 18 10:48 am

  Wat een heerlijk verwenpakket! Mijn dochter verdient dit pakket omdat ze in haar examenjaar zit en veel moet studeren. Hoe fijn zou het zijn als ze dat kan doen met een lekkere kop thee en chocola! De Mermaid en Hipster thee lijken mij erg lekker. X

 • Anita H. says: 1st feb 18 10:48 am

  Mermaid en Unicorn zou ik uitkiezen. Waarom Grietje, mijn beste vriendin, “moet” winnen? Laat ik het zo zeggen: ik gun haar echt zo’n cadeautje. Ze is er altijd voor mij en ze heeft een lange periode van veel tegenslag achter de rug.

 • Charlotte says: 1st feb 18 10:48 am

  Ik heb een heel bijzondere beste vriendin! Mijn lieve moeder, ze zorgde voor mij toen ik wekenlang ziek was. Elke dag trooste ze mij, haalde herinneringen op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen bij een versterkende kop thee. Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor haar heb!!! Ze gaat nu zelf door een donkere periode, is chronisch ziek en verdiend het om even heerlijk te genieten met deze bijzondere thee en chocolade. En zo even “de ellende” te vergeten. Altijd ziet mama de zonnige kant van de situatie in. Is er 100% voor de mensen waar ze van houd. Er is zoveel aan haar dat ik koester daarom lijkt het me geweldig om haar te verrassen. Genieten samen van dit heerlijke pakket zou echt fantastisch zijn! Ze verdiend het om verwend te worden met een lichtpuntje, zoals dit. Heerlijk en volledig genieten dat is mijn wens voor haar, dus doe ik graag mee. Ik zou voor de Unicorn en Hipster gaan, super grappig en lijkt me ook onwijs lekker!

 • Jo’s Daughter says: 1st feb 18 10:48 am

  Op de hele wereld geen betere vriendin dan die van mij. Hoe of het ook met je gaat ze maakt je blij. Even een telefoontje of ze whatsapped. Ongeacht welk humeur dat je hebt. Stoere verhalen en totale openheid. Grapjes en begrip, echt een top meid! Alles delen we bij een lekkere thuis High Tea. En genieten dan voor twee of zelfs drie 😉 Chocolade erbij en hoe gaat het met jou? Ook al weet ze hoeveel ik van haar hou. Zou ik mijn bestie graag gelukkig maken. Met de Unicorn + Hipster smaken. En dan zeg ik niet : Hands off. Want er is genoeg voor beiden oh zó tof!!