logo
FOODSPIRATION

Win: 2x Royal Green pakket boordevol muesli & granola [AFGELOPEN]

241115160731royalgreenimage.png

Wie iets te vieren heeft, trakteert! Om te vieren dat Foodness een nieuw jasje heeft gekregen geef ik drie pakketten van Royal Green weg, met daarin o.a. drie variaties ontbijtgranen, waaronder mijn persoonlijke favoriet: coconut raisin granola. Combineer dit met een bakje kokosyoghurt en wat ananas en je waant je op een tropisch eiland. Nou ja, tot je de regen tegen het raam hoort tikken.

In dit pakket zit:

1x Royal Green Rice&Coconut drink

1x Royal Green Power Fruit Crunch

1x Royal Green Coconut Raisin Granola

1x Royal Green Super Mix Muesli

 

– Scroll naar beneden voor de winactie! – 

royal green, winnen, winactie, actie, gratis

Wat is het verschil tussen granola en muesli?

Goeie vraag! Muesli is in principe ongeroosterd, dus niet knapperig. Granola of cruesli wordt wel geroosterd, vandaar de crunchy bite. Doorgaans bestaat muesli of granola uit een basis van granen (havervlokken bijvoorbeeld), waar allerlei zaden, noten, pitten en gedroogd fruit aan toegevoegd worden. Zelf granola maken? Klik hier voor een recept!

granola

Wil jij dit pakket winnen?

1. Like Royal Green & Foodness op Facebook.

2. Maak een account aan op het nieuwe Foodness platform (dat kan hier!) om te reageren op dit artikel.

3. Laat weten met wie jij graag zo’n gezond muesli / granola ontbijtje zou willen delen & waarom!

 

Succes!

 

Deze winactie loopt t/m 14 december. Winnaars krijgen bericht per mail.

royal green, winnen, winactie, actie, gratis

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Lindy says: 26th nov 15 3:00 pm

  Ik vind de nieuwe website echt heel tof geworden! Ik zou graag willen winnen en dit ontbijtje delen met mijn beste vriendin. We wonen niet bij elkaar in de buurt, dus dit is weer een mooi moment om bij te kletsen!

 • Mabel says: 26th nov 15 3:00 pm

  Hoi Claartje!
  Allereerst gefeliciteerd met het nieuwe jasje, wat is het tof geworden ????
  Enne.. deze winactue daar zegt natuurlijk niemand nee tegen;)

  Na al je inspiratie op snapchat & Instagram zou ik uiteraard samen met mijn eeneiige tweelingzus willen genieten van zo’n gezondmuesli/granola ontbijt!

  Met gezonde groeten van Mabel

 • Lisa Roeyaert says: 26th nov 15 3:00 pm

  Eerst en vooral: de website is echt mooi geworden.
  Ik zou dit ontbijtje heel erg graag delen met mijn vader. Hij is nu bijna 50 en leeft niet zo gezond. Onlangs kreeg hij van de arts te horen dat hij dringend iets moest gaan doen aan zijn levensstijl. Nu proberen we samen allerlei nieuwe dingen uit dus deze winactie lijkt ons echt een geschenk uit de hemel 🙂

  • Claartje says: 26th nov 15 3:00 pm

   Hoi Lisa, JIJ BENT EEN VAN DE WINNAARS! Ik heb je gemaild met meer info 🙂 Gefeliciteerd!

 • Henrike van der Does says: 26th nov 15 3:00 pm

  Je nieuwe website ziet er mooi uit! Leuk ook dat alles nu in rubrieken is, maakt het allemaal goed te vinden. Ik zou graag dit ontbijtje willen delen met mijn vriend. Mijn vriend en ik zijn nogal tegenpolen in oa smaak. Dus ook ons lievelingsontbijt bijv verschilt, maarrr beide houden we erg van kokos dus hier zouden we lekker samen van kunnen genieten!

 • Vera says: 26th nov 15 3:00 pm

  Allereerst: wat een mooie nieuwe website! Ik volg jullie aan heel lang en ik blijf het leuk vinden hihi! Wat zien die ontbijtgranen er lekker uit! Ik ken het merk alleen heb ik zelf nog nooit iets gekocht/gegeten van dit merk, dus dit zou een leuke eerste keer zijn! Ik zou heel graag deze winactie willen winnen voor mijn lieve lieve zus. Ze heeft niet altijd de tijd om te ontbijten, dus Ik zou heel graag met haar samen willen genieten van deze heerlijke ontbijtjes! Ontbijtgranen vindt ze ook het allerlekkerst om te eten. Dus voor haar zou ik graag deze winactie willen winnen 🙂

  Xoxo

  • Claartje says: 26th nov 15 3:00 pm

   Ha Vera, goed nieuws: JE HEBT EEN VAN DE ROYAL GREEN PAKKETTEN GEWONNEN! Ik heb je gemaild met meer informatie. Congrats!

 • Roxanne says: 26th nov 15 3:00 pm

  Hey Claartje,

  Ik vind de nieuwe website heel leuk en vooral heel overzichtelijk geworden! Top!

  Waarom zou ik dit graag willen winnen, ik ben sowieso al fan van Royal Green en dan met name alle kokos producten. Het liefst maak ik zelf Granola maar momenteel woon ik nog thuis en helaas is de oven gesneuveld…
  Ik ben mijn eigen huis aan het verbouwen dus het duurt nog even voordat ik de granola in mijn eigen oven kan maken.. Can’t wait!

  Ik vind het toch lastig om in de supermarkt goed te slagen voor muesli en granola dus dit pakket is meer dan welkom! Zo kan ik tot die tijd toch lekker en verantwoord genieten van mijn ontbijtje!