logo
FOODSPIRATION

Win: 4x shoptegoed van €25 bij Smartphonehoesjes.nl!

Winactie Smartphonehoesjes.nl

Confession: ik ben de grootste kluns op aarde. Ik struikel over mijn eigen voeten, leg per ongeluk sokken in de koelkast (dit is geen grap) en laat regelmatig het belangrijkste ingrediënt van mijn boodschappenlijstje op de band bij de kassa liggen bij de Appie. Dat betekent ook dat ik mijn telefoon regelmatig laat vallen of er eten op knoei en dat mijn oude iPhone daardoor een méga grote barst in het scherm heeft en ongetwijfeld een hysterische bacteriekolonie huisvest, maar mijn nieuwe LG G5 wil ik graag zo lang mogelijk mooi houden. Die moet nog even mee, namelijk. Daarvoor moet ik dus grof geschut inzetten: een beschermhoesje!

Omdat ik graag fotografeer op de marmeren ondergrond van mijn keukenblad, leek een wit marmeren smartphonehoesje me wel zo passend. Even rond klikken op Smartphonehoesjes.nl leverde meteen een match: voor bijna elk type telefoon vind je hier een passend hoesje – van LG G5 hoesjes tot HTC 10 hoesjes en MacBook hoezen. Maar ik zou geen goede blogger zijn als ik er niet ook meteen iets uit zou slepen voor jullie; mijn allerliefste lezers. Dussss regelde ik dat jullie 4x €25,- shoptegoed kunnen winnen bij Smartphonehoesjes.nl!

Winactie Smartphonehoesjes.nl

WIN: 4x shoptegoed van €25 bij Smartphonehoesjes.nl

Zelf koos ik voor een marmeren case voor mijn LG G5 én een setje oordopjes die ook tijdens het hardlopen in mijn oren blijven zitten. Maar omdat ik natuurlijk niet weet wat jij het liefst wil winnen, mag je zelf uitkiezen wat jij zou willen winnen van Smartphonehoesjes.nl. Een shoptegoed, dus. Wil jij dit shoptegoed winnen? Doe mee!

– Snuffel rond op Smartphonehoesjes.nl

– Reageer op dit bericht en laat weten wat jij zou bestellen van jouw €25,- shoptegoed

Ik verloot twee keer €25,- shoptegoed onder alle mensen die meedoen via de website (en dus hieronder reageren), en twee keer €25,- shoptegoed onder alle mensen die meedoen via Instagram. Wil je extra veel kans maken, dan kun je dus ook twee keer meedoen!

Winactie Smartphonehoesjes.nl

Deze winactie loopt t/m 26 juni. De winnaars krijgen bericht per e-mail.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Anita H. says: 19th jun 16 8:00 am

  Mooie actie. Ik ga voor de powerbank in lipstickvorm.

 • Anne Wilmink says: 19th jun 16 8:00 am

  Ik zou gaan voor de tpu case in het zwart voor mijn iPhone 6! Daarnaast is een zwarte bumper ook altijd handig:-) en voor de leuk nog zo’n extreem hoesje. X doria defence cover voor ultieme bescherming, aangezien ik die van mij nog weleens laat kletteren;-)

 • Marloes Wurkum says: 19th jun 16 8:00 am

  Ik zou de portable bluetooth speaker met micro sd slot kopen. Ik sport veel en als we krachttraining doen in het krachthonk (bij atletiek) missen we nu echt een speaker om lekkere muziek te draaien. Ideale speaker dus! Top actie!

 • Eva Narcisz says: 19th jun 16 8:00 am

  Wat een geweldige actie ! Ik wil een lieve vriendin verrassen met een Transparant S-line TPU hoesje voor de Samsung Galaxy A5 en een Gouden bumper TPU case voor de Samsung Galaxy A5. Dit zal echt een mooi cadeau zijn voor haar verjaardag . Ik ga duimen .

 • Sandra Wijnhoven says: 19th jun 16 8:00 am

  Toevállig was ik vanmiddag nog even op de website aan het kijken.. Gewoon ’n bietje koekeloeren, kijken wat ze hebben. Toen heb ik dus een hoesje in het winkelmandje gegooid en nog niet afgerekend. Zoals dat wel vaker gebeurt, met het online shoppen 😛

  Deze lijkt me wel iets om te hebben, met z’n 11(!) vakjes:
  http://www.smartphonehoesjes.nl/rood-11-vaks-wallet-case-samsung-galaxy-s6.html?id=52488046

 • Anna Wilmink says: 19th jun 16 8:00 am

  Ik zou de tweekleurige hardshellnvoor mijn macbook bestellen. Ik wil die al zo lang maar ik vind hem altijd net wat te duur maar met deze tegoedbon kan dat prima ????????

 • Imke Wind says: 19th jun 16 8:00 am

  Ik zou het hoesje I love my life kiezen of een hele stevige. Mijn zoontje kijkt graag video’s op mijn telefoon en in ons drukke restaurant dwaalt hij ook nogal een rond voor foto’s mails en fb. Keep mu fingers crossed ????????

 • Karen Oldewarris says: 19th jun 16 8:00 am

  K zou voor het luxe lichtblauwe suède bookcase-hoesje gaan! Loooovee die kleur ????, past perfect bij mij. Ga duimennnnn!

 • Isa Bogaards says: 19th jun 16 8:00 am

  Ik zou een zwarte bumper en een powerbank kopen! Ik ga binnenkort op vakantie en het is 18 uur rijden, dus ik ga powerbanks inslaan voor onderweg 🙂

 • Sanne Derks says: 19th jun 16 8:00 am

  Ik zou gaan voor een tweekleurig TPU hoesje voor mijn Samsung Galaxy S4 Mini, in het rose/blauw. Of voor de Blond Amsterdam Happy days softcase S4 Mini. Mijn telefoon moet voorlopig nog ff mee, dus een goed hoesje is welkom!!

 • Esther van der Drift says: 19th jun 16 8:00 am

  Confession: ik ben dus ook zo’n megakluns… Ik loop overal tegenaan en laat alles vallen. Niet echt handig met die fragiele telefoontjes van tegenwoordig. Ik heb nu al enige tijd een hard case met een screen protector, maar die beschermt de voorkant van mijn telefoon niet goed genoeg. Ik zou het shoptegoed besteden aan een portemonnee hoesje (Guess Studded Collection Wallet Clutch) voor mijn Galaxy S5. Een portemonneehoesje met ruimte voor mijn bankpasjes en een handige strap lijkt me ideaal! Daarmee zou mijn Samsung zeker wat meer klunsproof worden 😉

 • Natasja Smit says: 19th jun 16 8:00 am

  Ik vind twee hoesjes heel erg mooi , die van parijs en de Hakuna Matata 🙂

 • Galinka van Bokhorst says: 19th jun 16 8:00 am

  De olifantenhoes voor mijn tablet vind ik heel mooi en verder nog een mooi nieuw hoesje voor mijn telefoon en een nieuwe styluspen. Dus die 25 euro shoptegoed zou
  ik goed besteden voor mijn beide aapparaten ????