logo
FOODSPIRATION

Vul onze enquete in & Win kookboek Slow! of Miljuschka’s Food Trucks

winactie kookboeken

Voor wat hoort wat. Als jullie mij, Sarah, helpen met het invullen van de enquete die ik heb opgesteld voor mijn onderzoek, maken jullie kans op het winnen van een van deze twee toffe kookboeken. Het eerste boek is Slow! van Joost Duisterwinkel. Hierin vind je 175 recepten voor / over alles wat je in de slowjuicer kunt gooien. Zeker nu de zomer voor de deur staat een aanwinst voor je collectie. Het tweede boek is Miljuschka’s Food Trucks, het kookboek van Miljuschka Witzenhausen. Hierin vind je een recepten waarmee je de Amerikaanse street food cultuur je eigen huis binnen kunt slepen. Yes!

winactie kookboeken

Kookboek winnen?

Yes please! Wat moet je daarvoor doen? Heel makkelijk: het enige wat je hoeft te doen is deze enquête invullen. Het duurt maar 5 minuutjes en zou mij, Sarah, enorm helpen. Mijn onderzoek heeft als doel om het videogebruik op Foodness te optimaliseren. Ik wil erachter komen wat jullie allemaal bekijken op YouTube en wat jullie in de toekomst willen zien op de YouTube-pagina van Foodness. Als bedankje voor krijgen twee respondenten een kookboek opgestuurd (laat hiervoor wel even je emailadres achter in het laatste invulveld). De winnaar krijgt binnen twee weken bericht.

Klik hier om de enquete in te vullen! 

kookboeken miljuschka foodtrucks en slow

Daarnaast organiseer ik op woensdag 4 mei om 17u een panelgesprek in Amsterdam over de video’s van Foodness en ik zou het leuk vinden als een aantal van jullie erbij kunnen zijn. In totaal hebben we 6 enthousiastelingen nodig die hieraan mee willen doen. Hiervoor ben ik op zoek naar 3 personen die nog niet bekend zijn met de video’s van Foodness, en 3 personen die de video’s wel kennen. Je kunt dus ook samen met een vriend(in) komen! Claartje en ik zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje.

Als je mee wil doen op 4 mei om 17u, stuur dan een mailtje met je naam en leeftijd naar info@foodness.nl, ovv ‘panelgesprek’. Er zal audioapparatuur aanwezig zijn, maar de opnames zullen niet geopenbaard worden.

kookboeken winactie foodness

Alvast bedankt en misschien tot over 2 weken!

Liefs Sarah

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

  • Shanne Lof says: 19th apr 16 9:13 am

    Heb de enquête ingevuld hoor! Ik kan er alleen niet bij zijn 4 mei.. Veel plezier!