logo
FOODSPIRATION

WIN food boeken: Fruit Forest (2x), Sportrusten pakket (2x), GWESSE kookboek (1x) [AFGELOPEN]

101114171047image.jpg

Het lijkt wel of iedereen opeens serieus met zijn of haar gezondheid bezig is. Op sportscholen loopt het storm en kookboeken met gezonde recepten gaan laatste jaren weer als warme broodjes over de toonbank. Als je net als wij van een gezond, sportief maar vooral lékker leven houdt, dan kunnen wij je blij maken! We geven namelijk verschillende boeken weg vol (gezonde) recepten of met hardlooptips – je kunt dus zelf kiezen wat het meest bij jou past.

 

 

The Forest Feast

Erin Gleeson is bekend dankzij haar blog The Forest Feast. Ze is kunstenares en fotografe, maar heeft nu ook haar eigen vegetarische kookboek uitgebracht. Het boek staat vol met originele, kleurrijke recepten die iedereen kan maken. Van cocktails tot ovenschotels; en het zijn bovendien allemaal vleesloze recepten. Er wordt veel met groente en fruit gewerkt, maar de uitkomst is alles behalve saai. Echt een aanrader! Wij geven 2 x het kookboek Fruit Forest weg. Scroll naar beneden voor de winactie!

 

 

Gewoon wat een studentje ’s avonds eet

Je weet misschien al dat wij keihard fan zijn van dit boek van Leo. Waarom lees je hier. Het boek is, zoals de titel al doet vermoeden, ideaal voor (ex-)studenten. Geen afhaalpizza’s meer, maar simpel en snel je zelfgemaakte gezonde variant op tafel. En de recepten zijn ook nog eens heel erg lekker. Wil jij dit boek in je boekenkast? Dat kan! Wij geven één exemplaar weg. Scroll snel naar beneden om te zien wat je hiervoor moet doen.

 

 

 

 

Sportrusten pakket: Ik, hardloper & Verademing

Iedereen weet het: bewegen is gezond. Steeds meer Nederlanders trekken wekelijks de loopschoenen aan. In het boek Ik, hardloper leggen Stans van der Poel en Koen de Jong uit waarom een rustige ademhaling hierbij van belang is. In hun boek Verademing wordt nog meer uitgelegd over goed ademhalen en hoe dit zorgt voor meer ontspanning, energie, beter slapen en sneller afvallen. Wil beter in je vel zitten en (mentale) klachten zoals depressies of een burn-out voorkomen? Doe dan mee met deze actie. Wij geven 2x een box weg die beide boeken en een stappenplan bevatten.
 

 

WIN: Fruit Forest (2x), GWESSE (1x) en Sportrusten (2x pakket)
Wat moet doen?

– Like Foodness op Facebook

– Reageer op dit bericht en laat weten welk boek jij graag wilt winnen en waarom!

– Kopieer je reactie en stuur die, samen met je naam en adres, naar info@foodness.nl ovv. Boekenactie

 

Deze winactie loopt t/m 27 november. De winnaar krijgt bericht per e-mail.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties