logo
FOODSPIRATION

Win: goed gevulde goodiebag We Love Smoothies workshop [AFGELOPEN]

021014133039winactieimage.jpg

Dat de We Love Smoothies workshops een groot succes waren, dat heb je al kunnen zien in het fotoreport. Alle deelnemers kregen na afloop een goed gevulde goodiebag mee naar huis, zodat ze thuis hun opgedane kennis meteen in praktijk konden brengen. Die goodiebags, daar heb ik er expres eentje extra van gemaakt, die een van jullie kan winnen! Mocht je de workshop gemist hebben, dan kun je toch indirect een beetje meegenieten, is het idee.

 

We love smoothies, workshop, win, goodiebag

 

De goodiebag zit natuurlijk vol heerlijke goodies, onder andere:

 

2x Vita Coco kokoswater

Wist je dat Vita Coco niet alleen de kleine portieverpakkingen verkoopt, maar ook in literpakken te krijgen is? Dat is wel zo handig als je kokoswater in je smoothie wil gebruiken, want zo'n kleine verpakking is natuurlijk veel te snel leeg. De basis voor elke smoothie, zo leerden de workshopdeelnemers, bestaat uit vocht + fruit + groente + eiwitten + eventuele extra's (superfoods of extra koolhydraten als je gaat sporten). Kokoswater is een hele goede (en slanke!) manier om vocht aan je smoothie toe te voegen, omdat het vol kalium en elektrolyten zit. Maar het is vooral heel erg lekker, naturlijk. In de goodiebag zit zowel een portieverpakking als een literpak.

 

Zespri kiwi houder

Onthoud de basis van elke smoothie: vocht + fruit + groente + eiwitten + eventuele extra's. Zelf vind ik fruit het belangrijkste onderdeel, omdat ik gewoon een fruitkonijn ben. In de workshop gebruikten we kiwi's van Zespri. Vooral de Zespri Gold was populair: die is iets zoeter dan de gewone kiwi en bevat nóg meer vitamine C. Je kunt er ook prima een ijsontbijt van maken, trouwens. In de goodiebag zit een knalgele kiwihouder, inclusief mesje. Nooit meer geplette kiwi's in je handtas, hoezee!

 

smoothie, we love smoothies, workshop, win, goodiebag

 

Starbucks to go beker

Het liefst eet ik een smoothie als ontbijt. Mocht je 's ochtends geen tijd hebben om dat thuis te doen, dan kun je je smoothie gekoeld meenemen in deze Starbucks to go beker. Hij houdt warme dranken warm, en koude dranken (of smoothies) koud. En hij ziet er natuurlijk ook nog eens bijzonder stylish uit. Zelf heb ik er ook eentje, en ik kan je vertellen: hij werkt bijna té goed! Als je er hete thee in doet is die drie uur later nog net zo heet, dus ik heb de eerste keer bijna mijn tong verbrand. Zo hoort het!

 

Body & Fitshop gemalen kokos + bidon

In de Foodness webshop staan een heleboel superfoods van de Body & Fitshop, maar ook in de workshop waren die in overvloed aanwezig. Een smoothie is wat mij betreft pas echt af als je hem versiert met een topping, zoals gemalen kokos. Zo'n topping is trouwens ook nog eens extra goed voor de verzadiging van je lichaam: omdat je moet kauwen 'eet' je je smoothie langzamer, waardoor je voor je gevoel voller zit. Win-win! Daarom zit er een grote pot gemalen kokos in de goodiebag, en krijg je er ook nog een blitse roze bidon bij. Plus een kortingscode ter waarde van €5, bij besteding van minimaal €25,-.

 

Alpro amandeldrink & rijstdrink

De drinks van Alpro zijn er in alle soorten en maten, en het liefst wissel ik ze allemaal af. In mijn Snickers smoothie gebruik ik vaak de amandeldrink, maar je kunt in plaats daarvan ook heel goed de rijstdrink gebruiken – of een van de vele andere smaken. In de goodiebag zit een literpak amandeldrink en een literpak rijstdrink, zodat je zelf lekker kunt variëren.

 

2x kadobon SLA

Je krijgt 50% korting op een sapje naar keuze bij een van de vestigingen van SLA, met de twee kadobonnen in de goodiebag. Cheers!

 

workshop, win, goodiebag, winnen, winactie, we love smoothies

 

WIN: GOODIEBAG WE LOVE SMOOTHIES WORKSHOP

Winnen?

– Like Foodness op Facebook

– Reageer op dit bericht en laat weten wat jouw lievelingssmoothie is

– Kopieer je reactie en stuur die, samen met je naam en adres, naar info@foodness.nl ovv. 'We Love Smoothies goodiebag'

 

Succes!

 

Deze winactie loopt t/m 22 oktober. De winnaar krijgt bericht per mail.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties