logo
FOODSPIRATION

WIN super camera voor food fotografie: Nikon 1 J5 van €449,- [AFGELOPEN]

251015122111nikonimage.jpg

Man oh man oh man, wat heb ik genoten van de derde editie van de We Love Smoothies workshop. Een nieuwe uitbreiding van het programma hield verband met een van de grootste trends op food gebied: je eten fotograferen. Het is namelijk nog niet makkelijk om een smoothie op een sexy manier op de foto te krijgen. Daarom riepen Daisy en ik hulp in van de échte experts. We maakten plaats voor een heuse fotografie hoek, met lampen, een statief, heel veel rietjes en servetjes, een superdeluxe camera (de Nikon 1 J5) én professionele fotograaf om tips te geven. Kijk, dan wil het wel hoor, met die foto’s.

 

– Scroll naar beneden voor de winactie! – 

 

Fotograaf Wendy demonstreerde hoe alle deelnemers de Nikon 1 J5 konden gebruiken en – briljante feature – hoe je via de WiFi verbinding die je kunt leggen tussen de camera en je smartphone, de foto’s die je maakt met de camera meteen op de je telefoon kunt krijgen. Zo kun je namelijk meteen je professionele foto’s uploaden op Instagram of Facebook. Dat is toch fantastisch? 

 

nikon, claartje, claartje schroder, foodness, win, winactie, camera, foto, food fotografie, #nikonlovessmoothies, we love smoothies, workshop

 

WIN: NIKON 1 J5 CAMERA TWV €449,-

Omdat Daisy en ik de beroerdsten niet zijn, verloten we onder alle deelnemers die meededen aan de We Love Smoothies workshop één Nikon 1 J5 camera (kijk hier voor alle specs). Maarrrr natuurlijk gunnen we jou, onze trouwe lezer, ook een kans op die te gek gave camera! En DIT moet je doen om ‘m te winnen:

 

1. Maak een foto van jouw mooiste smoothie

2. Upload je foto op Instagram en gebruikt de hashtag #nikonlovessmoothies

3. WIN een NIKON 1 J5!

 

Over een week trekken Daisy, Nikon en ik één winnaar uit alle deelnemers, op basis van loting. De winnaar maken we op Instagram bekend. Doe hieronder vooral vast wat inspiratie op, op basis van de smoothies die tijdens de afgelopen We Love Smoothies workshops gemaakt zijn.

 

Succes!

 

Nikon, win, nikon 1, nikon 1 j5, camera, food, smoothie, we love smoothies, foodness, winactie, gratis, camera, fototoestel, foto

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties