logo

Adverteren

Adverteren op Foodness.nl

Adverteren op Foodness.nl en bijbehorende social media kanalen is op verschillende manieren mogelijk. Denk hierbij aan advertorials, video’s, winacties en meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Foodness kunt u contact opnemen met HelloSparkle.

Contact HelloSparkle

Mail: Esther.vinkenborg@hellosparkle.nl

Web: Hellosparkle.nl

101015095044foodsaverimage.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Foodness.nl?

Foodness is hét online platform voor iedereen die gezond wil leven en lekker wil eten. Het is opgericht door mij, Claartje Schröder, en staat vol makkelijke recepten en interessante blogs die je helpen om je lichaam te geven wat het nodig heeft. Want gezond eten kan zó leuk en lekker zijn!

Pssst: bekijk ook eens mijn Instagrampagina.

Het menselijk lichaam is opgebouwd uit cellen die zichzelf continu vernieuwen. De enige bouwstenen die je voor handen hebt om dat te doen haal je uit voeding. Je bent dus letterlijk wat je eet. Maar wat ‘moet’ je dan eten? Op voedingsgebied zijn er veel goeroe’s die je vertellen wat je wel, en vooral wat je niet moet doen en eten. Daar geloof ik niet in. Ik denk dat de waarheid altijd in het midden ligt. Daarom vertel ik op Foodness niet alleen hoe ik zelf leef, eet en sport, maar laat ik soms ook andere food- en health bloggers aan het woord, die hun visie op voeding delen en over hun leefwijze vertellen. Ook kun je als lezer een eigen profiel aanmaken, je meest geslaagde recepten uploaden en delen met de andere lezers. Ook kun je op die manier een eigen online receptenboekje aanleggen, met je favoriete recepten bij elkaar.

Wat is gezonde voeding, volgens Foodness? Gezonde voeding bevat wat je lichaam nodig heeft: vitamines, essentiële aminozuren (uit eiwitten), essentiële vetzuren (uit vetten) en mineralen (onder andere kalk, ijzer, jodium). Je hoeft niet elke dag alles te eten, want je lichaam maakt voorraden aan van voedingsstoffen. Wel moet je die voorraden regelmatig aanvullen.
De receptendatabase van Foodness biedt een berg aan gezonde inspiratie, met recepten die allemaal producten bevatten die je lichaam nodig heeft. Als je zelf kiest wat je lekker vindt en verschillende recepten afwisselt zorg je dat je lichaamseigen voorraad van alle essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen continu aangevuld blijft.