logo
FOODSPIRATION

Lekker knoeien in de keuken

141114085338historimage.jpg

Er zijn twee soorten mensen: zij die knoeiend koken, en zij die netjes koken. Ik behoor tot de laatste categorie. Vriendinnen van me kunnen letterlijk spaghetti aan het plafond hebben hangen als ze koken (zij: “Dat is dé test, als het blijft plakken is je spaghetti gaar!”, ik: “Je kunt het ook gewoon proeven.”) en voor elke tomaat die ze moeten snijden een nieuwe snijplankje en snijmesje pakken. Ik werk het liefst in een schone keuken, met een opgeruimde werkbank. Natuurlijk ontstaat er tijdens het koken soms een georganiseerde chaos, maar daar werk ik me altijd snel doorheen. 

 

histor, verf, keuken, knoeien, schoon, verven

 

Wat ik wel oprecht lastig vind, zijn spetters op de muur. Achter mijn fornuis is de muur, hoe zal ik het zeggen, nou ja, niet zo heel erg wit meer. En ook in de buurt van mijn keukenmachine willen nog wel eens wat spetters op de keukenmuur belanden. Oeps… Tijd dus voor een make-over met een verfsoort die makkelijk schoon te maken is. De nieuwe Histor Clean muurverf is zo’n type verf, die met een vochtig doekje zo schoon te maken is en er dan weer als nieuw uitziet. Aangezien ik ook nog eens een hekel heb aan schoonmaken (ik bedoel: in die tijd kun je ook je zojuist gefabriceerde baksel/kooksel oppeuzelen) en ook gewoon lui ben als het op schoonmaken aankomt, is een makkelijk schoon te maken muur dus een schot in de roos. Hoezee!

 

histor, verf, keuken, knoeien, interieur

 

Overigens is de verf ook voor andere plekken in huis te gebruiken dan de keuken. Zeker in een huis met kinderen zijn reinigbare muren geen overbodige luxe. Elke vlek veroorzaakt door een boterham met pindakaas die per ongeluk op zijn kop op de muur (of het plafond?) terecht komt is zo weer snel te verhelpen. De Histor Clean muurverf is zowel in het wit als in kleur verkrijgbaar, heeft een matte finish en dekt goed. Extra fijn is dat eventuele vlekken niet alleen makkelijk te verwijderen zijn, maar ook niet in de verf trekken. Zo kun je dus écht ongestoord knoeien!

 

Ga jij 'm proberen?

 

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties