logo
FOODSPIRATION

&Tomeato burger: vega hamburger van tomaat

250615151033tomatenburgerimage.png

Als rasechte flexitariër ben ik dol op alternatieven voor vlees. Wel zo dier-, milieu- en wereldvriendelijk. Met een gewone hamburger maak je mij niet echt blij, dus probeerde &samhoudfood dat voor elkaar te krijgen met een tomatenburger. Deze burger is volledig vleesloos en gemaakt van tomaten, terwijl het wel de structuur en en mondgevoel van vlees geeft.

 

Van mij hoeft een vleesvervanger niet per se echt te lijken op vlees (een goede tomaat is van zichzelf lekker genoeg), maar er ligt voor de makers van vleesvervangers nu eenmaal vaak een grote uitdaging in het ontwikkelen van een vervanger die the real deal zo dicht mogelijk benadert. Nou, in dat geval is de &tomeato burger gelukt. Sterker nog: geef mij voortaan liever zo'n tomatenburger dan een exemplaar met vlees. Echt.

 

&tomeato burger, tomatenburger, hamburger, vega, foodness, claartje, win, &samhoudfood, &samhoud places

 

Hoe hebben ze dat geflikt? De &tomeato burger is ontwikkeld door de geniale chefs die behoren tot de stal van &samhoud places – jeweetwel, één van de vijf restaurants in Nederland die bekroond zijn met twee Michelinsterren. Van die lui die letterlijk kunnen toveren met eten. Het geheim blijft natuurlijk geheim, want ze zouden gek zijn als ze dat deelden met de rest van het land. Mocht je 'm willen proeven, haal dan simpelweg een &tomeato burger bij Albert Heijn to go. Wees er wel op tijd bij, want ze zijn vaak rond lunchtijd al uitverkocht…

 

Wil jij bij &samhoud places eten, één van de vijf restaurants in Nederland dat twee Michelin sterren telt? Dan heb ik goed nieuws voor je, want je kunt nu een diner voor twee personen winnen.

 

&tomeato burger, tomatenburger, hamburger, vega, foodness, claartje, win, &samhoudfood, &samhoud places

 

Win: diner voor twee bij &samhoud places

Doe mee!

 

1. Upload een foto van een persoonlijk eetmoment dat je bijzonder geslaagd vond, of dat nu een ijsje op het strand tijdens een zonsondergang  is, of een gehaktbal die groter is dan je eigen hoofd.

 

2. Gebruik de #ongewoonlekker in je post. Doordat jij de hastagh #ongewoonlekker gebruikt doe je automatisch mee aan de wedstrijd en wordt jouw foto op de wedstrijdpagina food.samhoud.com gezet. 

 

En dan? &samhoudfood verloot elke dag kans op een diner voor twee bij &samhoud places. Daarnaast wordt er op 1 juli één allerbeste foto gekozen, en de winnaar daarvan krijgt een trip naar Parijs. Mais oui!

 

Meedoen kan tot en met 1 juli. #ongewoonlekker doen dus!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties