logo
FOODSPIRATION

Koffiefanaten opgelet: win 2x Amsterdam Coffee Festival kaarten

Koffiefanaten opgelet: win Amsterdam Coffee Festival kaarten

Ben jij net als het gros van de samenleving een koffieliefhebber in hart en nieren en sta je te popelen om Amsterdam’s bruisende coffee scene samen met ons te vieren? Dan wil jij zeker meedoen met de winactie die vanaf vandaag van start gaat. Foodness mag namelijk twee vrijkaarten weggeven voor The Amsterdam Coffee Festival. Lees snel verder!

The Amsterdam Coffee Festival

Vrijdag 10 maart opent de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam een weekend lang haar deuren voor het jaarlijks terugkerende evenement dat volledig in het teken staat van ’s werelds meest knappe zwarte drankje: the Amsterdam Coffee Festival. Tijdens dit feestje is koffie de eregast en alles draait dan ook volledig om dit bakkie pleur.

Koffiefanaten opgelet: win Amsterdam Coffee Festival kaarten

Wat te verwachten tijdens dit smakelijke event?

Samen met duizenden anderen kun je genieten van  – uiteraard – koffie, maar ook thee, chocolade en lekkere hapjes. Hoewel het proeven van dit lekkers ons al als muziek in de oren klinkt, is er nog veel en veel meer te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan “het lab” voor een workshop of ga langs bij de Latte Art Cowboy voor een mooie show. Door de grote variatie aan entertainment ben je na een bezoek aan The Amsterdam Coffee Festival weer helemaal bij wat betreft het nieuws over je favoriete drankje.

Koffiefanaten opgelet: win Amsterdam Coffee Festival kaarten

WIN: 2x kaarten voor The Amsterdam Coffee Festival

Over precies een week gaat het evenement van, voor en over ‘vibrant coffee and artisan food’ van start. Wil je zeker zijn van een toegangsbewijs, dan kun je hier alvast je ticket bestellen. Hou je wel van een gokje, doe dan zeer zeker mee met de Foodness x The Amsterdam Coffee Festival winactie. En wel zo:

1. Schrijf je in voor de Foodness nieuwsbrief

2. Reageer op dit bericht (of op Facebook of Instagram) en laat weten welk onderdeel jij en je koffiemaatje niet willen missen tijdens het event en waarom.

Heb je altijd al willen leren hoe koffie te combineren met bepaalde voeding? Of trek je liever je dansschoenen aan voor de Espresso Martini Party op de vrijdagavond? Het complete overzicht vind je hier.

We verloten in totaal 1x een set van twee tickets. Dat wil zeggen dat van alle geplaatste berichten op zowel de blog, Facebook en Instagram slechts één winnaar wordt gekozen. Wil je extra veel kans maken? Plaats dan een knallend berichtje op alledrie. Heel veel succes en wie weet zien we je daar 🙂

Deze winactie loopt t/m zondag 5 maart. De winnaars krijgen bericht per e-mail.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • manon gremmen says: 3rd mrt 17 8:00 am

  Ik en mijn koffie(verslaafde)maatje, zouden het hele event niet willen missen.
  maar ik denk dat we de latte art cowboy en live latte art zeker niet zouden willen missen.
  want we zijn beide verslaafd aan koffie (een klein beetje maar hoor), daarnaast vinden we latte art zoo gaaf.
  we zouden het vak beide graag goed beheersen, maar erna kijken is relaxend en fascinerend.

 • Marit de Boer says: 3rd mrt 17 8:00 am

  Hi meiden,

  Yesh, ik zou heel graag met mijn beste vriendin naar het Amsterdam food festival gaan! We wonen net in Groningen en bezoeken op dit moment alle koffietentjes in Groningen op zoek naar de beste :). Jullie snappen, wij houden van koffie (<3) .

  Liefs, Marit

 • Joana says: 3rd mrt 17 8:00 am

  Als barista en voedingskundige wil ik Coffee & Food Pairing niet missen!