logo
FOODSPIRATION

What I eat in a day #6: In Chinese vliegtuigen & op het vliegveld

What I eat in a day #6: In Chinese vliegtuigen & op het vliegveld

Stel, je maakt een reis van een Chinese stad naar een andere Chinese stad naar een Nederlandse stad, en bent bijna 24 uur onderweg. Wat krijg je dan te eten? Ik boekte een vlucht met allemaal verschillende Chinese vliegmaatschappijen en spendeerde úren wachtend op verschillende vliegvelden. Kortom, het was een groot avontuur. Kijk maar.

PS: Ben jij al abonnee van het Foodness Youtube-kanaal?

Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Als je tips hebt voor mijn video’s dan hoor ik het heel graag: reageer dan hieronder op dit artikel, of laat een reactie achter onder mijn video op Youtube!


What I eat in a day #6: In Chinese vliegtuigen & op het vliegveld

 

Bekijk ook mijn eerdere What I eat in a day video’s:

#1 – At the office

#2 – Road trippend door Australië

#3 – In Bangkok

#4 – In Melbourne

#5 – In Hong Kong

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties