logo
RECEPT

Crossti Ham-Kaas|Food Mash-up #1

Crossti Ham-Kaas|Food Mash-up #1
INGREDIËNTEN

Deze zomer vertoefde ik wederom een poosje in de stad der steden: New York City. In NYC stuitte ik op een trend: de mensen daar houden van food combinaties. De cronut is er een begrip, en er staan elke dag opnieuw mensen uren (letterlijk: UREN) voor in de rij. In feite is een cronut een kruising tussen een donut en een croissant, maar maak er een nieuw item van en het is een hit.

Een kwartiertje brainstormen met mezelf later was er een nieuwe video categorie geboren: FOOD MASH-UPS. Hierin ga ik twee bestaande food items combineren en omtoveren tot een nieuw soort gerecht. Vandaag bijt ik het spits af met de eerste Food Mash-up: de Crossti. Dat is precies wat je denkt: een kruising tussen een tosti & een croissant. LEKKER!

-> Ben jij al abonnee van het Foodness Youtubekanaal?

Wist je dat ook jíj een recept kunt uploaden op Foodness.nl? Upload hier de foto en de bereidingswijze. Na een snelle check door mij persoonlijk, zal je recept online komen op Foodness.nl. De leukste recepten met de mooiste foto’s krijgen bovendien een eervolle vermelding op Facebook en/of Instagram!

Crossti Ham-Kaas|Food Mash-up #1

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties