logo
FOODSPIRATION

Vlog #1 – Cook-off cheesecake maken in Milaan & hotelkameryoga

Vlog #1 - Cook-off cheesecake maken in Milaan & hotelkameryoga

Wat doe je als je 24 uur in Milaan vertoeft? Dan neem je een vlog op natuurlijk – de allereerste ooit. Nou ja, ik maakte natuurlijk al weleens eetdagboekjes (die bekijk je hier allemaal). Oh, en ben je al abonnee van mijn Youtube kanaal?

Natuurlijk was ik niet zomaar in Italië, maar kwam ik op verzoek van NEFF koken in hun gigantische keukenstand EuroCucina, op de bekende meubelbeurs Salone del Mobile. Wat een rotbaan heb ik he? Die meubelbeurs is overigens gi-gan-tisch, bijna een kleine stad, dus ik heb precies niets van de stad Milaan gezien. Zonde, maar ook een hele goede reden om nog een keer terug te gaan!

Vlog #1 - Cook-off cheesecake maken in Milaan & hotelkameryoga

Op de stand van NEFF stuitte ik onder meer op dit drietal originele en kunstzinnige borden. Op het begeleidende bordje staat dat ze ontworpen zijn door kunstenaar Reiko Kaneko – echt kunst dus. Navragen leerde me echter dat deze borden (onderdeel van de NEFF Gastrophysics Plate Collection) wel degelijk bedoeld zijn om van te eten: het idee is dat de kleuren en structuur van de borden je zintuigen op alle mogelijke manieren stimuleert. Een soort 3D eetervaring dus, waarbij ook de kleur en de glad- of ruwheid van het bord invloed hebben op wat je precies proeft. Tof!

NEFF Gastrophysics Plate Collection

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties