logo
FOODSPIRATION

WIN: 2x een kookworkshop met Alpro voor 2 personen [AFGELOPEN]

220914143526Alproimage.jpg

Lekker en verantwoord koken – waarschijnlijk vind jij dat net zo leuk als wij. Het is namelijk niet alleen goed voor jou, je slanke lijn en je fabulous looks, maar ook nog eens goed voor de planeet. Dat besefte Alpro ook, en daarom organiseert het merk op de Dag van De Duurzaamheid een kookworkshop! Tijdens deze workshop, in het kader dus van Dag van De Duurzaamheid (vrijdag 10 oktober) laten we je zien hoe eenvoudig en lekker duurzaam koken kan zijn. Tijdens deze culinaire dag ligt de nadruk op plantaardige ingrediënten. 

 

Krijg je ook al zin om de keuken in te gaan? Dat komt goed uit! Foodness geeft namelijk 2x een kookworkshop met Alpro voor 2 personen weg. Je mag dus zelf een vriend(in) kiezen om mee te nemen. Wie oh wie is de gelukkige? Oh, er valt ook nog eens een fantastische prijs mee te winnen! Bovendien is Mylène van Foodness ook bij de kookworkshop aanwezig. Doe je met ons mee?

 

Wie, wat, waar?

Datum: 10 oktober 2014
Wat: 2x een Alpro kookworkshop voor 2 personen
Waar: de Kookfabriek in Rotterdam – Lloydstraat 24, 3024 EA Rotterdam

 

 

Wie goed heeft opgelet ziet dat er wel eens producten van Alpro voorbij komen op Foodness. Dat klopt! We houden van voeding die goed is voor jou en goed voor de planeet, en Alpro heeft een assortiment met o.a. verschillende ontbijtproducten en drinks waar we dol op zijn. En nee, dit artikel wordt niet gesponsord. We zijn gewoon fan!

 

WIN: 2x KOOKWORKSHOP VOOR 2 PERSONEN MET ALPRO

Wil jij winnen?

– Like Foodness.nl op Facebook

– Reageer op dit artikel en laat weten wie jij mee zou nemen en waarom

– Stuur je reactie, inclusief je naam en adres, naar info@foodness.nl

 

Deze winactie is inmiddels afgelopen.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties