logo
FOODSPIRATION

Win: 3x pakket gezonde snacks van Snoep Goed

winactie foodness gezonde snacks snoepgoed

Snak je naar een zak chips? Of een gevulde koek? Zorg dan dat je een gezonde snack bij de hand hebt, om die craving in de kiem te smoren. Sterker nog; als je je gezonde snacks op een slimme manier kiest, wíl je niet eens meer grijpen naar die zak chips. Nu vraag je je natuurlijk af waar je die gezonde snacks vindt, wanneer je te lui bent om ze zelf te maken. Lucky you: ik geef 3x een healthy snack pakket van Snoep Goed weg!

winactie foodness gezonde snacks snoepgoed

Weet je nog dat ik zo enthousiast was over de Nakd fruitrepen? Nou, de mensen die de Nakd repen naar Nederland hebben gehaald, hebben nog veel meer gezonde snacks in hun assortiment. Snoep Goed, heet het bedrijf, en je kunt er lekkere, goedkope én verantwoorde snacks vinden. Hoezee! Ik mocht een aantal snacks uit het assortiment uitproberen, zodat ik de allerbeste combinatie kon samenstellen voor deze winactie. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it

snoep goed winactie foodness claartje

En de winnaars zijn:

– zak bananenchips van Banana Joe (niet zichtbaar op de foto’s, die had ik al opgegeten. Oeps!)

– zout&peper kokoskrullen van Ape Snacks

– verschillende smaken zakjes gedroogd fruit van Clearly Scrumptious

– twee gezonde cakejes van Rhythm 108

– zakje havermout van MOMA

winactie foodness gezonde snacks snoepgoed

WIN: 3x pakket gezonde snacks van Snoep Goed 

Wil jij dit pakket winnen? Doe mee!

– Like Snoep Goed & Foodness op Facebook

– Reageer op dit bericht en laat weten in welke snack jij het eerst je tanden zou willen zetten

Ik verloot één pakket onder alle mensen die meedoen via de website (en dus hieronder reageren), één pakket onder alle mensen die meedoen via Facebook, en één pakket onder alle mensen die meedoen via Instagram. Wil je extra veel kans maken, dan kun je dus ook drie keer meedoen!

Deze winactie loopt t/m 12 juni. De winnaars krijgen bericht per e-mail.

winactie foodness gezonde snacks snoepgoed

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Shanne Lof says: 5th jun 16 5:41 pm

  Wiiehoe! Haha ik was blij toen ik las dat Nakd nu iets nieuws heeft! Ik ben gek op kokos, ook mijn favo smaak voor een eiwitshake, dus sowieso eerst die krullen uitproberen!

 • Iris Trommelen says: 5th jun 16 5:41 pm

  Zou bij mij heel erg welkom zijn! Vooral de chips, want daar kan ik niet vanaf blijven.

 • Andrienne van der Nat says: 5th jun 16 5:41 pm

  Yummy het klinkt allemaal echt heerlijk, maar die kokoskrullen gaan er eerst aan, want ik ben een echte kokosfan (A)

 • Nanda Brunette says: 5th jun 16 5:41 pm

  Eindelijk een winactie naar mijn hart! Wil deze box al een hele tijd proberen maar de prijs hield me een beetje tegen! Dit is natuurlijk de uitgelezen kans om de box te proberen! Ik wil alles proberen maar vooral de ape kokoskrullen en de bananenchips ben ik erg benieuwd naar! Maar nu ik erover nadenk denk ik dat mijn kleine man als eerste in de doos zal graaien naar de Clearly Scrumptious gedroogd fruit ???? Fingers crossed! X

 • Pascale Aay says: 5th jun 16 5:41 pm

  Jaaaaaa lijkt me suppper lekker
  Het eerste wat ik lekker zal proeven zal zijn;
  Zout&peper kokoskrullen.
  Ben echt dol op fruit maar soms snak ik naar zoute snacks.
  Ik ben benieuwd.
  Liefs Pascale Aay

 • Janet Ly says: 5th jun 16 5:41 pm

  De bananenchips! Niet te weerstaan natuurlijk!

 • Lisa Roeyaert says: 5th jun 16 5:41 pm

  Bananenchips for the win !!!

 • Gerbrich Postma says: 5th jun 16 5:41 pm

  Oeeeeh lekkere actiee! Als ik die foto zie wil ik het liefst overal meteen een hapje van nemen (A). Maar dat cakeje van Rhythm (waar al een hapje uit mist) ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar! Yumm!

 • Deborah Putman says: 5th jun 16 5:41 pm

  Jaaaaa!! Vooral de kokoskrullen! Ben echt gek op kokos.????

 • Nancy Bodeker says: 5th jun 16 5:41 pm

  Ziet er allemaal super lekker uit! Ik ben erg benieuwd naar de kokoskrullen aangezien ik echt verslaafd ben aan alles waar kokos in zit 🙂

 • Esly Schoonen says: 5th jun 16 5:41 pm

  Ik hou van nieuwe gezonde(re) dingen te proberen!

 • Kim Coenen says: 5th jun 16 5:41 pm

  Oooooh allemaal lekkers! Moeilijk kiezen hoor. Maar ik denk dat ik als eerste de zak bananenchips van Banana Joe erin gaat… gevolgd door natuurlijk de rest! 😀 <3 😀 <3 ik ben echt een enorme snoepkont, maar ik voel me snel schuldig daarna. Met dit pakket kan ik heerlijk verantwoord snoepen 😀 😀

 • Celine Coeijmans says: 5th jun 16 5:41 pm

  De kokoskrullen! Ben super benieuwd naar de combi tussen zout/peper en kokos!

 • Char says: 5th jun 16 5:41 pm

  Mmmmmmmm, het water loopt me in mijn mond als ik al dit lekkers zie. De nakd repen ken ik al, en ik vind ze heerlijk. Ik eet sinds nog maar een paar weken suikervrij en ben nog heel erg naar het zoeken naar gezonde en suikervrije tussendoortjes, mijn reactie toen ik deze blogg las was ook, yeaaahhh, weer iets nieuws gevonden! Het lekkerst lijken mij de zakjes gedroogd fruit 🙂
  Dit pakket zou ik zeker wel willen uitproberen…

  Groetjes,
  Charlotte

 • Nathalie Kooiman says: 5th jun 16 5:41 pm

  Jumm.. ik zit op kantoor (heb al m’n meegenomen eten natuurlijk alweer op) en zoveel trek in een snack! Ik ben vooral benieuwd naar de zakjes gedroogd fruit!

 • Najla Saraj says: 5th jun 16 5:41 pm

  Ik zou die bananenchips ontzettend graag willen uitproberen! Kijken of het lekker crunchy is en mijn zoete trek stilt.

 • H. van Berkel says: 5th jun 16 5:41 pm

  De gezonde cakejes van Rhythm 108! Dat lijkt me veel handiger, want ik kan echt totaal niet koken, haha.