logo
FOODSPIRATION

Badkamer + Slaapkamer transformatie – Klussen met Claartje #3

Klussen met claartje

Of het einde al in zicht is, van onze verbouwing? Ja, en nee. Klussen met Claartje is voorlopig nog niet klaar 😉 We zijn nu voor 80% klaar met alles wat er binnen moest gebeuren. In deze post neem ik je in twee video’s mee terug naar de badkamer hoe die ooit was, en de slaapkamer zoals die voorheen was. Eerlijk is eerlijk: als ik zie waar we ooit begonnen zijn kan ik zelf al bijna niet meer geloven dat we deze transformaties toch echt allemaal zelf voor elkaar gebokst hebben.

Het volgende Grote Project gaan we deze winter starten: Project Dakterras. Daarvoor hebben we er al een heel traject op zitten met constructieberekeningen, bouwaanvragen bij de gemeente en – yes! – uiteindelijk een vergunning voor onze plannen. Natuurlijk zal ik je ook meenemen in dat proces. Ik blijf in ieder geval braaf foto’s maken tijdens elke fase – omdat je anders zelf ook oprecht vergeet wat je uitgangspunt ook alweer was, ooit… 😉

Pssst: zie je die waanzinnige gordijnen + vitrage die in de nieuwe slaapkamer hangen? Die kreeg ik van Veneta.com, nadat ze eerst bij me thuis langs waren gekomen om gratis advies te geven. Ja, het is een tikje duurder dan het kopen van gordijnen bij een bouwmarkt, maar je krijgt er zo’n ontzettende berg service voor terug dat het de moeite meer dan waard is. Want zeg nou zelf; je wil gordijnen toch eerst even zien (en voelen) op de plek (en in het licht) waar ze uiteindelijk komen te hangen? 

Nog een tweede tip: hang in je badkamer een paar takken met eucalyptusbladeren. Bij mij hangen ze in de douche (nog niet zichtbaar in de video, toen had ik ze nog niet). Als je binnenkomt in de badkamer ruikt het meteen naar sauna. Heerlijk ontspannend, en ook nog eens lekker om naar te kijken, dat groen!

Lees ook:

De Grote Verbouwing – Klussen met Claartje #1

Een klushuis kopen: waar let je op? – Klussen met Claartje #2

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties