logo
FOODSPIRATION

Beware: Foodness heeft een nieuwe redacteur!

dsc_2729

Bonjour, en welkom op de eerste – maar zeer zeker niet de laatste – blogpost van mij, Marloes, het allernieuwste lid van de Foodness familie. Voordat ik bekend ga maken waar ik je de komende tijd allemaal mee ga verwennen en verblijden, zal ik eerst even wat korte background info delen over mijn wondere wereld tot nu toe.

Trotse sportfreak

Mijn roots liggen in het mooie Dordrecht, dankzij de volleybalvereniging Ekspalvo. Hier hebben mijn ouders elkaar voor het eerst ontmoet en nooit meer vaarwel gezegd. Sport is altijd erg belangrijk geweest in onze familie, en met name het volley-virus zit in ons DNA. Zelf heb ik ongeveer tien jaar lang mogen vlammen op het veld, met als uitblinker het meedoen aan een 2e divisie niveau wedstrijd – I was so proud.

Beware: Foodness heeft een nieuwe redacteur!

The Amsterdam dream

Andere hoogtepunten uit mijn leven zijn onder andere: het behalen van 2 diploma’s, het verslijten van 3 vriendjes, het verliezen van 8 kilo, het bezoeken van bijna alle continenten, en het ontelbaar keer veranderen van woonplaats. De laatste shift in habitat was afgelopen november, toen ik had besloten mijn leven rigoureus om te gooien: bye bye vaste contract bij het consultancybureau, op naar een marketing job in de hoofdstad! Mijn Amsterdamse droom is vanaf vandaag langzaam aan het beginnen, mede dankzij Claartje.

Let’s get this Foodness party started!

Volmondig heb ik ja gezegd om Foodness nog interessanter voor jou te maken. Get ready voor nieuwe recepten, een goed gevulde online shop en hippe sportoutfits. Plus, mijn ultieme favoriet, ik ga je meenemen op mijn zoektocht naar de mooiste, leukste, lekkerste, sportiefste en meest cozy hotspots. Ben je net zo nieuwsgierig als ik? Stay tuned!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties