
INGREDIËNTEN
-
Tomatenpuree 1 blikje
-
Olijven 100 gram
-
Tomaat 2
-
Oregano 2 eetlepel
-
Rode ui 1
-
-
-
Geraspte kaas 100 gram
-
Rucola 75 gram
-
Olijfolie 2 eetlepel
Wat eten we vanavond?
Flink: snel, lekker en makkelijk
Zonder vast te zitten aan een abonnement, wekelijks uitkiezen of van tevoren afgesproken bezorgmomenten, krijg je met Flink dus binnen tien minuten je boodschappen voor een verrassend, makkelijk en voedzaam recept, inclusief instructies.
Elke 2 weken komen er nieuwe recepten in de app te staan, altijd met minimaal één vlees, één vis en één vega gerecht. Voor iedereen zit er dus iets tussen. Goed om te weten: Flink bezorgt tot 00:00 uur ’s avonds. Zo heb je altijd boodschappen in huis, onafhankelijk van de sluitingstijden van de supermarkt.
Ingrediënten Naanpizza Napoli
Deze week staat onder andere de ingrediënten van de Naanpizza Napoli tussen de Flink recepten. Leek ons erg lekker, dus wij besloten hem uit te proberen.
(Voor 2 personen als hoofdgerecht)
2 tomaten
100 gram olijven
2 eetlepel verse oregano
1 rode ui
1 gele paprika
2 Naan naturel
1 blikje tomatenpuree
100 gram geraspte kaas
75 gram rucola
2 eetlepel extra virgine olijfolie
Peper en zout
Optioneel: 10 ansjovis fillets
Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de tomaten en de olijven in plakjes. Snijd de verse oregano fijn en de rode ui in dunne ringen. Snijd de gele paprika in dunne repen.
Stap 2. Leg de naan op de bakplaat, besmeer met de tomatenpuree en bestrooi met de helft van de oregano.
Stap 3. Verdeel de tomaten, rode ui, olijven en gele paprika over de pizza’s. Bestrooi de pizza’s met de geraspte kaas en bak 15 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.
Stap 4. Meng ondertussen de extra virgine olijfolie met de overige verse oregano en wat peper en zout. Garneer de pizza’s met de rucola en schep er de oregano-olie over. Voilà, klaar is je Naanpizza. Eet smakelijk!
Zelf een verrassend, lekker en makkelijk recept maken? Gebruik de code FLINKFOODNESS voor €15 korting op je eerste bestelling t.w.v. €30 bij Flink 😉
Lekker? Probeer ook dit recept: rijstbowl met teriyaki zalm en broccoli
Dit recept is onderdeel van een samenwerking met Flink.
INGREDIËNTEN
-
Tomatenpuree 1 blikje
-
Olijven 100 gram
-
Tomaat 2
-
Oregano 2 eetlepel
-
Rode ui 1
-
-
-
Geraspte kaas 100 gram
-
Rucola 75 gram
-
Olijfolie 2 eetlepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties