logo
RECEPT

Naanpizza met olijven, paprika en oregano – Flink

Naanpizza Napoli
Makkelijk, gezond én verrassend. Dat is deze Napolitaanse Naanpizza met onder andere rode ui, oregano en olijven. Maak hem helemaal op smaak met gele paprika, geraspte kaas, rucola en tomaatjes. Wij probeerden dit lekkere recept uit met snelle bezorgservice Flink en hebben er een favoriet en easy peasy recept bij. En wedden? Jij hierna ook!

Wat eten we vanavond?

Aan de razendsnelle service van Flink, de boodschappen binnen tien minuten op de stoep, zijn we inmiddels gewend. Ideaal natuurlijk. Maar de flitsbezorger komt nu met een nieuwe feature waar we nóg blijer van worden. Vanaf nu kun je bij Flink via de app of webshop een volledig recept in jouw winkelmand klikken!In de app zijn vanaf nu verschillende gerechten terug te vinden onder de categorie ‘Recepten’. Bij elk gerecht kun je een receptenkaart toevoegen aan je winkelmand, waarin je stapsgewijs het recept kan volgen. Daaronder vind je alle ingrediënten die je nodig hebt. Heb je hier al wat van in huis? Dan hoef je die niet toe te voegen aan het winkelmandje.

Flink: snel, lekker en makkelijk

Zonder vast te zitten aan een abonnement, wekelijks uitkiezen of van tevoren afgesproken bezorgmomenten, krijg je met Flink dus binnen tien minuten je boodschappen voor een verrassend, makkelijk en voedzaam recept, inclusief instructies.

Elke 2 weken komen er nieuwe recepten in de app te staan,  altijd met minimaal één vlees, één vis en één vega gerecht. Voor iedereen zit er dus iets tussen. Goed om te weten: Flink bezorgt tot 00:00 uur ’s avonds. Zo heb je altijd boodschappen in huis, onafhankelijk van de sluitingstijden van de supermarkt.

Naanpizza

Ingrediënten Naanpizza Napoli

Deze week staat onder andere de ingrediënten van de Naanpizza Napoli tussen de Flink recepten. Leek ons erg lekker, dus wij besloten hem uit te proberen.

(Voor 2 personen als hoofdgerecht)

2 tomaten
100 gram olijven
2 eetlepel verse oregano
1 rode ui
1 gele paprika
2 Naan naturel
1 blikje tomatenpuree
100 gram geraspte kaas
75 gram rucola
2 eetlepel extra virgine olijfolie
Peper en zout
Optioneel: 10 ansjovis fillets

Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de tomaten en de olijven in plakjes. Snijd de verse oregano fijn en de rode ui in dunne ringen. Snijd de gele paprika in dunne repen.

Stap 2. Leg de naan op de bakplaat, besmeer met de tomatenpuree en bestrooi met de helft van de oregano.

Stap 3. Verdeel de tomaten, rode ui, olijven en gele paprika over de pizza’s. Bestrooi de pizza’s met de geraspte kaas en bak 15 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.

Stap 4. Meng ondertussen de extra virgine olijfolie met de overige verse oregano en wat peper en zout. Garneer de pizza’s met de rucola en schep er de oregano-olie over. Voilà, klaar is je Naanpizza. Eet smakelijk!

Zelf een verrassend, lekker en makkelijk recept maken? Gebruik de code FLINKFOODNESS voor €15 korting op je eerste bestelling t.w.v. €30 bij Flink 😉

Naanpizza Napoli

Lekker? Probeer ook dit recept: rijstbowl met teriyaki zalm en broccoli

Dit recept is onderdeel van een samenwerking met Flink. 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties