INGREDIËNTEN
Ter garnering
-
Sojayoghurt 1 eetlepel
-
Agavesiroop 1 theelepel
-
Quinoa puffs 1 theelepel
Eventueel
-
Kaneelpoeder snufje
-
Vanille extract mespuntje
-
Plant Proteine Blend Cacao 1 scoop (25 gram)
-
Eieren 1 stuks
-
Peer 1 stuks
-
Havermout 100 gram
-
Water 150 ml, warm
Sporters opgelet! Wil je iets anders doen met je proteïnepoeder dan er eindeloos eiwitshakes van klutsen? Bak eens een stapel pannenkoeken met proteïnepoeder! Je kunt in principe elk type eiwitpoeder gebruiken, maar zoals ik een paar weken geleden al schreef kokkerel ik nu een poosje met Enjoy Natural (smaak cacao) en dat gebruikte ik ook voor deze pannenkoeken. Volledig plantaardig én met een dosis superfoods – wat wil een foodie nog meer?
–> Waar eiwitten precies goed voor zijn, zeker voor sporters? Dat lees je hier <-
Met dit recept maak je 6 pannenkoeken van vuistgrootte, goed als ontbijt voor 2 personen.
Laat de havermout even weken in het warme water tot het lekker zacht, dik en zompig is.
Meng het ei en het proteinepoeder met een vork tot een soort pasta. Roer de havermout, kruiden en smaakmakers erdoor.
Bak pannenkoekjes in een koekenpan, een theelepeltje kokosolie of olijfolie. Ik maak meestal pannenkoeken ter grootte van een vuist, dan zijn ze makkelijker te keren.
Als garnering gebruikte ik een eetlepel sojayoghurt die ik klutste met wat agavesiroop, plus een theelepel quinoa puffs.
Enjoy!
INGREDIËNTEN
Ter garnering
-
Sojayoghurt 1 eetlepel
-
Agavesiroop 1 theelepel
-
Quinoa puffs 1 theelepel
Eventueel
-
Kaneelpoeder snufje
-
Vanille extract mespuntje
-
Plant Proteine Blend Cacao 1 scoop (25 gram)
-
Eieren 1 stuks
-
Peer 1 stuks
-
Havermout 100 gram
-
Water 150 ml, warm
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties