logo
FOODSPIRATION

What I eat in a day: Kookworkshop op Cyprus & heel veel tzatziki

What I eat in a day Cyprus: Kookworkshop op Cyprus & heel veel tzatziki

Bevalt dit zomerse weertje je wel? Ik was er al lekker op voorbereid door een weekje op Cyprus te vertoeven voor de zon hier in Nederland doorbrak. Natuurlijk verzamelde ik vijf tips voor je met dingen die je als foodie absoluut moet doen / zien / proeven op Cyprus, dus ik moest zelf de hele tijd op pad om overal tzatziki te eten en mezze te proeven. Alles voor het onderzoek – voor jullie! 😉

Het wordt me regelmatig gevraagd: wat eet jij nou eigenijk precies op een dag? “Kijk maar op mijn blog”, zeg ik dan meestal. Maar ik kan er natuurlijk ook gewoon een video van maken! Aangezien ik nogal wat over de wereld reis leek het me leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in mijn leven, aan de hand van een virtueel eetdagboekje: dat zijn de ‘What I eat in a day’ video’s. Als je tips hebt voor mijn video’s dan hoor ik het heel graag: reageer dan hieronder op dit artikel, of laat een reactie achter onder mijn video op Youtube!

What I eat in a day Cyprus: Kookworkshop op Cyprus & heel veel tzatziki

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties