Pink smoothie met diepvriesfruit, rijstmelk en banaan

INGREDIËNTEN
-
Banaan 1 stuks
-
Rijstmelk 250 milliliter
-
Eiwitpoeder 3 eetlepels (liefst plantaardig)
-
Rood fruit 40 gram (diepvries)
-
Komkommer 1/2 stuks
Yep, ik heb weer eens een smoothie fase. Smoothies blijven toch de makkelijkste manier om al bij het ontbijt een of twee porties fruit binnen te krijgen – en als het even kan ook alvast een portie groenten. Een beter begin van de dag is er niet, toch? In deze smoothie deed ik een halve komkommer, samen met diepvriesfruit (dat heb ik namelijk standaard in de vriezer liggen) en een banaan. Als vloeistof gebruik ik een biologische plantaardige drink, ditmaal op basis van rijst. Het merk, Riso Scotti, kwam ik tegen op Glutenvrijemarkt.nl en het blijkt een Italiaans familiebedrijf te zijn – en laat ik sinds mijn Yoga & Food Retreat in Italië nou net een zwak hebben voor Italiaanse familiebedrijven… Had ik al verteld over de biologische wijnboer waar we tijdens die Retreat een wine tasting doen? Die zijn wijnen vernoemd naar zijn lievelingsliedjes, en zijn kinderen en vrouw de etiketten voor de wijnflessen laat maken? Goed, ik dwaal af…
Tip: maak zelf granola (kijk hier voor mijn recept) en strooi 3 eetlepels over je smoothie bowl. Succes gegarandeerd!
Ingrediënten pink smoothie
(voor 2 porties)
Zie rechtsboven op deze pagina!
Bereidingswijze pink smoothie
Meng alle ingrediënten in een blender.
Pulseer 30-60 seconden tot je smoothie mooi glad is.
Serveer met wat extra plakjes banaan en 3 eetlepels granola of muesli.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Banaan 1 stuks
-
Rijstmelk 250 milliliter
-
Eiwitpoeder 3 eetlepels (liefst plantaardig)
-
Rood fruit 40 gram (diepvries)
-
Komkommer 1/2 stuks

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties