logo
RECEPT

Geroosterde bloemkool met kip, mango en cashewnoten

Geroosterde bloemkool met kip, mango en cashewnoten
INGREDIËNTEN
Voor de geroosterde bloembool met kip, mango en cashewnoten

Als je op zoek bent naar een gezond en lekker gerecht om vanavond te maken, dat nog snel klaar is lees dan zeker verder. Jessica van Eat.Run.Love maakte dit bloemkoolgerecht met mango, kip en cashewnoten. Een lekkere maaltijd als je het mij vraagt!

Geroosterde bloemkool met kip, mango en cashewnoten

Bereidingswijze voor bloemkool met mango, kip en cashewnoten

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Zet een pannetje met water op het vuur en laat deze koken. Snijd ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en stoom of kook deze 10 minuten

Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en maak een marinade van de olijfolie, garam, kerrie, zout er kurkuma.

Schep de bloemkool samen met de kipfilet en marinade in een ovenschaal. Zet deze voor 20 minuten in de oven.

Laat de rijst in een pan water koken.

Maak de dressing van kokosmelk, gember, knoflook en limoensap.

Serveer de bloemkool en kip met de rijst, kokosdressing, fruit, noten en koriander.

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties