logo
FOODSPIRATION

Review: Eerste Healthbox (juli 2015)

140715182309healthboximage.jpg

Wat is het leukste aan jarig zijn? Precies: kadootjes uitpakken. Maar aangezien we over het algemeen maar één keer per jaar jarig zijn, is het helemaal geen slecht idee om jezelf vaker dan dat een kadootje te gunnen. Dat er meer mensen zijn die er zo over denken blijkt uit het aanbod aan verrassings- en kadoboxen die de laatste tijd opduiken. Van make-up en beauty spul tot sokken en zelfs scheermesjes; tegenwoordig kun je alles in een thuisgestuurde doos ontvangen! Health freaks Liselotte en Willemijn roken een kans en lanceerden de Healthbox. Dat ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje, dus ik kon niet wachten om ‘m uit te proberen!

 

chiazaad, foodness, pudding, healthbox

 

Bekijk het recept voor deze chiapudding op BeBio.nl

 

Wat is het?

Een box met verschillende producten die passen binnen een gezonde levensstijl. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Voordat je denkt dat je dan alleen maar samples en ieniemienie verpakkingen krijgt: Nee. Er zitten gewoon full size producten in van merken die passen binnen een bewust leefpatroon. Zo zit er in elke box een pot multivitaminen van het merk Orthica t.w.v. €15,-. 

 

Oké, leuk. Maar hoe werkt het dan?

Je kunt een losse box bestellen, die kost €24,95 en wordt bij je thuis bezorgd. Als je een abonnement neemt wordt de box goedkoper naarmate je een langdurig abonnement (3 of 6 maanden) neemt – slim he, van ze? Om je een indruk te geven: de winkelwaarde van de inhoud van de eerste box was opgeteld €65,44. Tel uit je winst.

 

tussendoortje, bebio, healthbox

 

Klinkt enig! En die eerste box, was dat wat?

Jazeker! De inhoud was mooi in balans; van verzorging tot food tot sport. De snack van Bites We Love had ik al verorberd voor ik de rest van de box goed en wel had bekeken, en de zak met chiazaad kon ik mooi toevoegen aan mijn verzameling superfoods. Ook geinig om nieuwe producten te ontdekken die je zelf niet zo snel zou aanschaffen, zoals de gekleurde dagcreme van Dr. Hauschka. 

 

Voor de volledigheid, alle verrassingen op een rijtje:

 

– Kokosolie van Body & Fit (€4,90)

– Gekleurde dagcreme van Dr. Hauschka (€23,95)

– Blackroll Mini (een rol waarmee je je spieren los kunt rollen, plus om een omschrijving hoe je dat dan moet doen) (€9,50)

– Instant havermout van Grod (€2,99)

– Chiazaad (200 gram) van Big Food (€3,95)

– Soft Multi vitamine van Orthica (€15,20)

– Snack van Bites We Love (€4,95)

 

 

Ook proberen? De volgende editie van de Healthbox bestel je hier.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties