logo
FOODSPIRATION

[AFGELOPEN] Win: Kant-en-klare kruidentuin + 18 plantjes van The Gardians – voor mensen zónder groene vingers!

Win: Kant-en-klare kruidentuin PlantButler (+ plantjes) voor mensen zónder groene vingers!

Ik moet iets bekennen: ik heb al een aantal moorden op mijn kerfstok. Plantaardige moorden, welteverstaan. Bloemen, planten, cactussen, basilicumplanten – als ik ze onder mijn hoede krijg zijn ze binnen twee weken dood. Om de een of andere reden vergeet ik altijd om alles water te geven. Mijn redding? Een kruidentuin die ZICHZELF water geeft. Met plantjes die je niet zelf hoeft te zaaien, maar al ontkiemd zijn (het moeilijkste gedeelte) en als baby plantjes bij je thuis bezorgd worden. En jij kunt ‘m winnen: Scroll naar beneden voor de winactie!

For the record: dit is geen kruidentuin waarvoor je een lap grond bij je huis nodig hebt. Ik woon namelijk in Amsterdam en heb welgeteld 1,5 meter balkon. Daar past dus alleen een bloembak. Laat dat nou precies het formaat zijn van deze kruidentuin, die dus inclusief kleine plantjes van The Gardians komt. De meeste plantjes komen nooit verder dan de fase van ontkiemen, omdat dat om de een of andere reden het moeilijkste is aan plantjes groeien. Precies die fase sla je over dankzij de plantjes van The Gardians: die zijn al een paar centimeter groot, dus je hoeft ze alleen maar in de grond te zetten. Kom op jongens: als ik dit kan, dan kan iederéén het. Ook leuk als kadootjes, trouwens! Bestel de plantjes op Bloompost.nl en laat ze bv. bezorgen bij die vriendin met zulke niet-groene vingers als jij (en ik) :p

Win: Kant-en-klare kruidentuin PlantButler (+ plantjes) voor mensen zónder groene vingers!

Kijk, dan kun je bijvoorbeeld elke ochtend een takje verse munt toevoegen aan je thee. Kijk hoe lief en klein die muntblaadjes zijn. Maar vergis je niet: er komt een smáák vanaf..! Wat ik zelf nog het meest ideaal vind aan zo’n tuintje is dat je voedselverspilling tegengaat. Wanneer ik verse munt koop als plant gaat die plant dood, wanneer ik het koop als losse takjes moet ik de helft weggooien omdat ik het niet snel genoeg gebruik. Met een kruidentuin knip je af wat je nodig hebt. Bovendien groeit het gewoon vanzelf (gratis en voor niets) weer aan!

De plantjes van The Gardians zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Bloompost.nl. Er is een variant met 6 plantjes (de kleine kruidenmix) en een variant met 18 plantjes (de grote kruidenmix).

Win: Kant-en-klare kruidentuin PlantButler (+ plantjes) voor mensen zónder groene vingers!

[AFGELOPEN] Win: Kruidentuin + 18 plantjes van de Gardians

Gefeliciteerd Alyssa, jij hebt gewonnen!

Wil jij ook zo’n kant-en-klare kruidentuin winnen die binnen 4 weken uitgroeit tot een oerwoud? Met daarin:

– Drie soorten kruiden: melisse, munt en citroentijm (Thymus Lemon)
– Van elke soort 6 kleine plantjes (dus 18 in totaal)
– Inclusief houten kistje

Doe dan mee met de winactie! Reageer op dit artikel en laat me weten waarom jij deze kruidentuin wilt winnen! Of laat weten wat jij gaat maken met deze kruiden, of hoe vaak jij al planten vermoord hebt en hoe hard je deze kant-en-klare en zichzelf-water-gevende kruidentuin nodig hebt 😉

Psssst: Mocht je niet winnen, dan heb ik ook een kortingscode voor je: gardians25. Deze is te gebruiken op Bloompost.nl en geeft 25% korting!

Succeeeeeees!

Deze winactie loopt t/m maandag 9 april. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Win: Kant-en-klare kruidentuin PlantButler (+ plantjes) voor mensen zónder groene vingers!

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Jo’s Daughter says: 4th apr 18 7:00 am

  Gek op zelfgemaakte kruidenboter of thee. Daar word je als mens echt gelukkig van 🙂 Koop wel kruidenplantjes in de winkel maar meestal bieslook en peterselie voor de boter & munt en thijm voor de thee. Niet nootzakelijk samen in 1 pot wel te verstaan. Deze box is fantastisch!! Zou er dolgraag van genieten 😀

 • Anita H. says: 4th apr 18 7:00 am

  Ja, ik ken het probleem. basilicumplantjes zijn het ergste. Munt blijft bij mij meestal wel lang genoeg in leven om de grotere blaadjes allemaal te gebruiken voor heerlijke muntthee. Waarom ik dit kruidentuintje wil? Omdat ik dol ben op verse kruidenthee.

 • Charlotte says: 4th apr 18 7:00 am

  Heb pas een kruiden kookboek gekocht. Beetje ver voor mij gezocht. Want kruidenplantjes don’t last a week. In mijn keukentje worden ze snel “ziek”. Slap hangen of gigantisch geel gekleurd. Altijd is het snel gebeurd. Terwijl groen de keuken wel opfleurt… Dus ben reuze benieuwd naar deze bak met kruid! Geen water geven en toch vol frishrid en fruit 😉 Genieten in de keuken van nieuwe smaken. Zal het rijmen nu maar staken. Hoop op geluk zoveel als goede zin. Oh ik hoop dat ik win!!

 • Suzan Achter says: 4th apr 18 7:00 am

  Tja, inmiddels beperk ik mij tot de cactus. Ontzettend dankbaar plantje????. Ook al vergeet je hem maanden. Hij blijft stekelig groen????????. In de tuin heb ik talloze pogingen gedaan met kruiden laten groeien. Maar meestal krijgen ze een rare kleur groen of hebben de slakken hem eerder op dan mij. Dan de vensterpank… In een potje met zo een touwtje, ken je ze? Ook daar gaat het regelmatig mis. En wat een gedoe om het touwtje door zo’n gaatje van het plastic potje te krijgen????. Maar misschien is dit mijn redding….. ik zou het heel erg graag willen proberen. Ennuuuuuuuh het staat zo ontzettend leuk in huis. Een groen blaadje☺️

 • Emma says: 4th apr 18 7:00 am

  Ik heb echt totaal geen groene vingers, maar ik ben dol op verse kruiden, dus koop ik ze altijd maar haha. Maar zelf groeien is natuurlijk veel leuker, dus hopelijk kan ik met deze set wel mn eigen munt voor de munt thee groeien!

 • Christel otten says: 4th apr 18 7:00 am

  Het staat alleen al gezellig in de keuken ???????? ik ben dol op verse muntthee en bij warm weer muntblaadjes in een grote karaf met water, ijsblokjes en citroen

 • Ilse says: 4th apr 18 7:00 am

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn broer. Hoe vaak ik hem al een extra kans heb gegeven door toch weer een plant voor hem te kopen, ze overleven het helaas nooit.. Dit zou ideaal zijn voor hem (en voor mij,, zelfs met watergeef appjes vergat hij het) en dan mag hij als bedankje een lekkere pasta met verse kruiden maken voor mij 😉

 • Esther says: 4th apr 18 7:00 am

  Ook ik beken…… Niet alleen moorden op mijn tere basilicum maar ook op bieslook die de meeste andere mensen heel behoorlijk in leven weten te houden. Toch blijf ik het proberen want verse kruiden maken van ieder simpel gerecht iets bijzonders. Dus ik zeg ja graag tegen een zelfwaterend systeem.