logo
RECEPT

Pasta met paddenstoelen en geitenkaas

080615113305R244Image.jpg

Wij vinden dat af en toe een snel en simpel avondmaal moet kunnen, vandaag is weer zo’n dag. Doe je mee? Deze pasta van Leonie van GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET staat binnen no time op tafel en is nog lekker ook. De hoeveelheid van de ingrediënten zijn voor 1 persoon.

Kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.

 

Snijd de paddenstoelen in plakken en bak in olijfolie tot ze gaar zijn, ongeveer 8 minuten.

 

Snijd het brood in blokjes en bak in de pan, voeg peper en zout toe. Zorg ervoor dat ze knapperig zijn, dat is het lekkerst.

 

Leg je rucola op het bord, roer de paddenstoelen door de spaghetti en leg op de rucola. Verdeel de geitenkaas erover en strooi de croutons erover.

 

Maak af met wat peper en zout voor extra smaak.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties