6 Verschrikkelijke vieze gerechten die bewijzen dat fancy presentatie alles is
Mensen eten met hun ogen. Natuurlijk spelen je smaakpapillen ook een rol, maar als een gerecht eruit ziet om op te eten, dan wíl je het ook opeten. Punt. Van dat gegeven maken restaurants veelvuldig gebruik. Wanneer je een gerecht besteld in een beetje fancy restaurant bestaat het vaak uit torentjes, schuimtoefjes en miniscule drupjes saus. Dat soort trucs kun je natuurlijk ook heerlijk misbruiken om de meest doorsnee (lees: lelijke) voedingssproducten een fancy uitstraling te geven. Zoals deze voorbeelden, verzameld door een Amerikaanse website. Kijk en geniet.
Een gekruld frietje, een plakje brie en een kipnugget, gelegen op een bedje van ketchup en mayonaise. Let ook vooral op de prachtige druppelsgewijs gedrapeerde garnering van ketchup.
Gedeconstrueerde hotdog. U ziet: brood, kaas, worst, augurk. Met een swoosh van mosterd en ketchup, uiteraard.
Wederom een hotdog, maar nu met cole slaw. Let op de kunstige toevoeging van blokjes rauwe ui. Dat is finesse. Tot in de puntjes.
Een rondo van Mac 'n Cheese, afgemaakt met kipnuggets, fritesaus en ketchup. Een gerecht dat een ster waard is.
Food plateau met smal gesneden aardappelstaafjes van een biologische boerderij uit een klein dorpje in Frankrijk, puree van biologisch-dynamisch geteelde tomaten en bite size burgers van ecologisch verantwoord geproduceerd vleesafval met plastic kaas.
Visvrije seafood pasta. Da's knap hoor.
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties