logo
FITSPIRATION

Drink jij genoeg water? + Win: 5×2 tickets Bootcamp van Claartje voor SodaStream [AFGELOPEN]

020315211436bootcampimage.jpg

Iedereen weet dat het belangrijk is, maar veel mensen redden het zelden: elke dag genoeg water drinken. Zeker als je veel sport (en dus vocht verliest) is het belangrijk je vochtpeil weer aan te vullen. Vind je gewoon water maar saai? I know I do! Dat vonden de mensen van SodaStream ook. Omdat alles leuker wordt van bubbels (een waarheid als een koe) ontwierpen ze de SodaStream Source. Met dit apparaat kun je aan gewoon saai water koolzuur (bubbels!) en smaakjes toevoegen. Die smaakjes vind ik zelf niet fantastisch, die bubbels zijn TE GEK. Niet alleen omdat bubbels alles leuker maken (had ik al gezegd dat alles leuker wordt van bubbels?) maar ook omdat de SodaStream Source goed is voor het milieu. Bedenk hoeveel plastic flessen al dan niet bruisend water en/of frisdrank er normaal verbruikt worden door een gemiddeld persoon of gezin. Dit apparaat tovert gewoon leidingwater om tot bubbelwater of frisdrank, en bespaart zo een heleboel plastic en CO2-uitstoot (denk bijvoorbeeld aan het vervoer van al die flessen frisdrank).

 

Interesse in een SodaStream? Cookinglife is de officiele dealer van SodaStream.

 

sodastream, bootcamp, opening, claartje schroder, foodness, waterbar, amstelveen, join the pipe

 

Om water drinken nóg leuker te maken opent SodaStream deze maand een speciale pop up waterbar in het Stadshart in Amstelveen, die in ieder geval een maand open blijft. Dit doen ze in samenwerking met Join The Pipe, een organisatie die ervoor zorgt dat mensen overal ter wereld, met name in ontwikkelingslanden, toegang hebben tot schoon drinkwater. Dat is namelijk voor heel veel mensen niet zo vanzelfsprekend als het klinkt. Oh, en de opening van de waterbar wordt gevierd met een bootcamp die gegeven wordt door me, myself and I. Wat nog leuker is: ik mag 10 lezeressen uitnodigen om mee te doen! Medebloggers Annemerel, Esmee (Workthates), Daisy (Ilovehealth), Jenny (Healthyfans) en Nienke & Madelon (Glow) zijn ook van de partij met een aantal lezeressen, dus we gaan met z’n allen knallen!

 

water, sodastream, waterbar, bootcamp, win, winactie

 

Wie, wat, waar?

– SodaStream Bootcamp

– Zondag 22 maart

– Amstelveen Shopping (Stadshart Amstelveen): Stadsplein 101, 1181 ZM Amstelveen

– 13u – 14.30u

 

We gaan ongeveer 45 minuten sporten, en daarna bijkomen in de waterbar. Natuurlijk krijg je ook een leuke goodiebag mee naar huis, en zullen er gezonde snacks en water met bubbels in overvloed aanwezig zijn. Oh ja, en er zullen een paar lucky bastards met een SodaStream Source naar huis gaan! Wil jij samen met een vriendin bij deze SodaStream Bootcamp zijn? Ik mag 5×2 plekjes weggeven!

 

Win: 5×2 plekken voor SodaStream Bootcamp

– Reageer op dit artikel en laat weten waarom jouw vriend(in) deze bootcamp verdient en waarop jullie samen gaan proosten met jullie bubbelwater

– Kopieer je reactie en plak deze in een mail naar info@foodness.nl

Succes!

 

De winnaars worden op 18 maart bekend gemaakt en krijgen persoonlijk bericht.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties