logo
FOODSPIRATION

Druk, druk, druk (maar zo ontzettend leuk)

050115164514Housefair.jpg

Gelukkig kan het Nieuwjaar wensen nog, dus eerst de beste wensen voor 2015! De afgelopen weken heb ik het heel erg druk gehad en mijn blog is er even bij ingeschoten. Maar nu het nieuwe jaar weer begonnen is en de kerstdrukte voorbij, heb ik hier gelukkig weer tijd voor. Twee weken voor kerst begonnen de bestellingen echt binnen te stromen. De mascarpone vloog de winkel uit! De laatste kerstbestellingen met koel- en vriesproducten heb ik de dag voor kerst nog bij de mensen thuis bezorgd. Maar ondanks de drukte vond ik het ontzettend leuk om te lezen dat iedereen er gelukkig mee was. Ook de kerstreceptenwedstijd, die ik ieder jaar uitschrijf, is enthousiast ontvangen. De winnaar, een dessert met mascarpone en mango, vond het leuk dat hij gewonnen had en heeft zijn prijs al verzilverd.

 

Nu is het januari en heeft iedereen weer goede voornemens: afvallen, meer sporten, gezonder eten, meer tijd voor het gezin en ga zo maar door. Dus ook ik. En wat ik wil voor 2015 is groei van de webwinkel, heel veel mensen bereiken en in te laten zien dat je ook kunt genieten met een lactoseintolerantie en doorgaan met het laten horen van een positief geluid. Daarnaast heb ik de uitnodiging gekregen om op 1 februari a.s. Lactosevrijgenieten te presenteren tijdens de House&Home Fair in mijn eigen woonplaats. Bij deze Fair zijn meerdere stands aanwezig die iets te bieden hebben op het gebied van gezondheid, eten en verzorging. Dus hier ben ik alweer druk mee in de weer. Ik houd jullie uiteraard hiervan op de hoogte via mijn social media op Facebook en Twitter, en als je wilt komen kijken op 1 februari dan ben je van harte welkom. Maar wat eigenlijk het belangrijkste is, is dat wij allemaal gezond proberen te blijven en gelukkig zijn. Als deze twee dingen ontbreken dan kunnen de eerder gemaakte goede voornemens eigenlijk niet worden gerealiseerd. Ik wens iedereen dan ook heel veel gezondheid en geluk toe. 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties