logo
FOODSPIRATION

Editie twee: We Love Smoothies workshop powered by Body & Fitshop!

240215230435workshopimage.jpg

Jiehoee, daar gaan we weer! Wegens overweldigend succes organiseren Daisy van Ilovehealth en ik voor de tweede keer een serie We Love Smoothies workshops – powered by the Body & Fitshop. Smoothies blijven populair, waarschijnlijk omdat ze zo vaak ontzettend gezond én lekker zijn. Toch gooien nog steeds heel veel mensen gewoon maar wat in een blender in de hoop dat er iets eetbaars uitkomt. Zonde, want je kunt ontzettend veel meer met smoothies! Ze kunnen je helpen met afvallen, of zorgen bijvoorbeeld voor een optimaal herstel van je spieren na het sporten, zodat je sneller het lichaam krijgt waar je zo hard voor traint. 

 

Sla, we love smoothies, workshop, deel twee, workshop, amsterdam, smoothie

 

Wil je meer over smoothies weten en de lekkerste smoothies gaan maken en proeven? Kom dan op 21 maart naar onze We Love Smoothies workshop – powered by Body & Fitshop! Het is wederom bij SLA op de Zuidas, dus op een bijzonder stijlvolle locatie die ook nog eens makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Voedingsdeskundige Inge van De Bakparade is ook weer present, en weet het antwoord op al je vragen. Don't miss out!

 

Datum: zaterdag 21 maart

Wat: 3x We Love Smoothies workshop van 2 uur, met elk 20 deelnemers + een héél goed gevulde goodiebag

Hoe laat: 10u, 13u, 16u

Waar: SLA Zuidas, Claude Debussylaan 35, Amsterdam

Prijs: €22,50

 

Iedere deelnemer krijgt een bijzonder goed gevulde goodiebag mee naar huis. Oh, en élke workshop geven we ook nog eens een supersonische blender van Magimix weg. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar (3x 20 plaatsen) en op = op. De vorige keer waren alle kaarten binnen 24u uitverkocht: Wees er dus snel bij!

 

Heb je je ingeschreven, of wil je jouw smoothie alvast graag met Daisy en mij delen via social media? Gebruik dan de hashtag #welovesmoothies!

 

 

Om een indruk te geven van de producten waar we mee gaan werken in de workshop zal ik vast een paar van mijn favorieten noemen:

 

Body & Fit shop

Met stip bovenaan! Deze fijne online shop, waarvan je ook producten vindt in de Foodness shop, verkoopt naast een mega assortiment sportsupplementen ook o.a. superfoods, notenpasta’s en de lekkerste topping voor je smoothie. Een perfecte partner voor onze workshop dus! Bodyenfitshop.nl zal daarom diverse soorten producten voor jullie neerzetten tijdens de workshop. Goji bessen, cacao nibs, hazelnootpasta, kokos, chiazaadjes… Oh, en ze leveren ook een aantal leuke goodies voor de goodiebag. Woop woop!

 

Alpro

De drinks van Alpro zijn er in alle soorten en maten, en het liefst wissel ik ze allemaal af. In mijn befaamde Snickers smoothie gebruik ik vaak de amandeldrink, maar je kunt in plaats daarvan ook heel goed de rijstdrink gebruiken – of een van de vele andere smaken. Sinds ik de drinks van Alpro ontdekt heb gebruik ik eigenlijk geen dierlijke melkproducten meer. Plantaardig is namelijk veel logischer!

 

smoothie workshop, we love smoothies, workshop, smoothies, blender, alpro, drinks, body en fitshop

 

Vita Coco

Mijn favoriete dorstlesser! Vita Coco ken je ongetwijfeld van de heerlijke kokoswatertjes die 100% natuurlijk en vetvrij zijn. Zelf drink ik zo'n hydraterende portie kokoswater graag na het sporten – vooral na een lesje bikram yoga. Maar door een smoothie is Vita Coco ook perfect! Het geeft een frisse smaak aan je smoothie en maakt ‘m nóg gezonder door de in van nature in kokoswater aanwezige voedingstoffen, kalium en elektrolyten.

 

Kiemen

Taugé kennen de meeste mensen wel, maar er valt nog een hele wereld te ontdekken wat kiemgroenten betreft. Ze zijn ontzettend gezond en veelzijdig en verdienen absoluut een plaatsje in je keuken. Kiemgroenten zijn briljant in smoothies, maar doen het daarnaast ook heel goed in salades, op je broodje of bijvoorbeeld in een wokgerecht. Omdat uit de kiem nog de hele plant moet groeien is het in feite een gecontrenteerde versie van alle vitamines en mineralen die in de uiteindelijke plant terecht zouden komen.

 

workshop, we love smoothies, smoothie, blender, magimix, vita coco, foodness

 

Zespri

A kiwi a day, keeps the doctor away. Wat mij betreft had deze spreuk er zo uit gezien. Kiwi's zijn kleine vitaminebommetjes: Zespri kiwi’s zitten vol vitamine C en antioxidanten. Dit zorgt voor een sterker immuunsysteem en een anti-aging boost. Dat willen we in onze smoothie! En dan het liefst elke dag, natuurlijk.

 

Magimix

Waar is je smoothie zonder een goede blender? Nergens natuurlijk! Tijdens de workshops werken we allemaal met blenders van Magimix – en tijdens elke workshop mogen we bovendien één supersonische Magimix blender weggeven! Dit apparaat heeft zelfs een speciale Smoothie functie, waarmee hij volautomatisch op verschillende snelheden pulseert om de ideale consistentie te krijgen. Ook handig: de glazen kan kan gewoon in de vaatwasmachine.

 

Wie zien we de 21e?

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties