logo
FOODSPIRATION

Win win win: Optigrill van Tefal t.w.v. €169,- [AFGELOPEN]

221014180212tefalimage.jpg

Als je het mij vraagt is er weinig lekkerder dan gegrilde groenten. Oké, pindakaas komt in de buurt, maar er is geen lunch of avondmaaltijd die niet opknapt van een portie gegrilde aubergine, paprika of asperge on the side. Of wat dacht je van een gegrild stukje kipfilet, of een fikse moot perfect gegaarde zalm? Of iets minder culinair, maar minstens zo lekker: een stevige tosti! Zo, mijn speekselklieren raken al aardig geprikkeld door dat idee.

 

Win tefal optigrill, grill, winactie, grillen, slank, winnen, gratis

 

Ik schreef al eerder over de Optigrill van Tefal waar ik sinds kort de trotse eigenaar van ben. Oplettende lezers hebben ongetwijfeld gezien dat ik in dat recept al hintte dat er een winactie aan zat te komen, en dat moment is nu. Jij kunt een Optigrill van Tefal winnen! Dat wil je, omdat grillen een van de slankste manieren is om voedsel te bereiden. Er komt namelijk geen bakvet of olie aan te pas. Daarnaast is grillen met de Optigrill ook nog eens ontzettend makkelijk, omdat het apparaat meet hoe dik je plak aubergine of moot vis is, en zelf berekent hoe lang het moet grillen. Je kunt met een van de acht standen aangeven wat je gaat grillen (bv. vlees, kip, vis, ontdooien) en wacht tot de grill voldoende opgewarmd is. Vervolgens leg je je product op de grill, die zelf meet hoe dik je filet of plak is. Op basis daarvan bepaalt de Optigrill hoe lang je het moet grillen. Bij een biefstukje gaat je grote vriend bovendien eerst piepen als het rare gebakken is, een tweede keer piepen als het medium gebakken is, en als je het dan weer laat liggen is het doorbakken. Je kunt zelfs in de tussentijd in bad gaan liggen, want als je stukje vlees of vis doorbakken is schakelt de Optigrill automatisch over op de warmhoudsfunctie. Als je dan nog even verder dobbert schakelt het apparaat zichzelf vervolgens uit, zodat je maaltijd alsnog perfect bereid is.

 

Nog een pluspunt aan de Optigrill: de grillplaten en het uitlekbakje waar eventueel overtollig vocht of vet in loopt zijn heel makkelijk te los te klikken – en kunnen in de vaatwasser. Holadiejee!

 

win, winactie, tefal, optigrill, grillen, winnen, gratis

 

grill, optigrill, tefal, winnen, winactie, gezond, koken, grillen

 

WIN: Optigrill van Tefal t.w.v. €169,-

Wil jij vanaf nu elke dag tosti's, groenten, vlees en vis kunnen grillen met deze prachtmachine? Dat kan!

 

Winnen?

– Like Tefal &  Foodness op Facebook

– Reageer op dit bericht en laat weten wat het eerste gerecht is dat jij met de Optigrill gaat maken

– Kopieer je reactie en stuur die, samen met je naam en adres, naar info@foodness.nl ovv. Tefal Optigrill

 

Deze winactie loopt t/m 12 november. De winnaar krijgt bericht per e-mail.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties