logo
FOODSPIRATION

Is het slim om een vitaminesupplement te slikken?

swisse vitamines

Veel mensen denken dat het slikken van extra vitamines nodig is als je ergens last van hebt, als je je ziek of zwak of misselijk voelt. Maar als je het beste uit jezelf wilt halen, is het helemaal geen gek idee om te wennen aan het slikken van een voedingssupplement. Topsporters doen het ook – om maar een voorbeeld te geven.

swisse vitamines

Sinds deze maand is het Australische merk Swisse verkrijgbaar in Nederland, en laat ik nou DOL zijn op alles dat uit Australië komt! Down under is het multivitaminemerk nummer 1, dus ze zullen wel iets goed doen. Dat móet trouwens wel, want in Nederland werkt Swisse samen met Ranomi Kromowidjojo en TeamNL (jeweetwel, dat al die topatleten vertegenwoordigt die dit jaar naar Rio gaan). Oh, en een van mijn helden, de Australische chef George Calombaris (je kent ‘m wel: die kleine stuiterbal uit Masterchef) is ambassadeur van het merk – en hij was ook bij de lancering van Swisse in Nederland. En ik ook! Een mooie gelegenheid om iets te doen wat ik eigenlijk helemaal niet kan: vloggen.

Maar wat zit er nou precies in die producten? Uit mijn test kwam dat de Multivitaminen Vrouw het beste mijn levensstijl ondersteunen. En voor mijn huisgenootje heb ik de Ultiplus Weerstand + Echinacea meegenomen. Ik ga de Multivitaminen Vrouw een maand lang elke dag nemen, om te kijken of ik me vitaler voel. Ik eet namelijk al gezond, maar ben zó druk (ja, het leven als blogger is oprecht hard werken!) dat ik me ook weleens uitgeblust voel. Terwijl ik juist het liefst alles uit élke dag haal. Zo maak ik van elke dag, een mooie dag!

Swisse Multivitamine Vrouw bevat o.a.:
-> vitamine B-complex (B1, B2, B3, B5, B6, B12): voor energie
-> druivenpitextract en vitamine E: voor cel- en weefselopbouw
-> calcium en vitamine D: voor sterke botten
-> zink en vitamine C: voor je weerstand
-> jodium, ijzer, zink: voor concentratie & geheugen
-> biotine, selenium, zink: voor gezond en sterk haar

Swisse weerstand + Echinacea bevat o.a.:
-> vitamine C, zink, koper: voor extra weerstand
-> Echinacea: kruidenextract dat goed is voor je immuunsysteem

Ik ga deze twee vitaminesupplementen een maand lang slikken, en zal rapporteren of ik me daadwerkelijk fitter en vitaler voel. Keep you posted!

Swiss eindfoto

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. –

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties