logo
FOODSPIRATION

Op de redactie bij Foodness.nl – jan ’15: gin-tonics, froyo & box-koken met Marley Spoon

110215164600dagboekimage.jpg

Op de redactie van Foodness, op dit moment bestaande uit Claartje, Esther en Mylène, zijn we weg van eten. En zeg nou zelf; het is toch geweldig om daar de hele dag lang mee bezig te zijn? Dat vinden wij ook! Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? We hebben de hoogtepunten van de afgelopen weken voor je op een rijtje gezet.

 

marley spoon, box, blogger2meet, bloggers2meet, food, blog

 

Bloggers meet Marley Spoon

 

Foodblogger Ianna (Beginspiration) en Sesanne (TheLionKitchen) organiseren samen al een paar edities lang het Bloggers2Meet evenement, waarbij verschillende foodblogger en food initiatieven elkaar ontmoeten en leren kennen. In januari werd een select gezelschap van foodbloggers, waaronder onze Claartje, voorgesteld aan de Nederlandse initiatiefnemers van Marley Spoon; een foodbox vol boodschappen die bij je thuis bezorgd wordt, en waarmee je zelf een gezonde maaltijd kunt maken. "Alweer een?", zul je denken. Ja, alweer een. Maar wat de Marley Spoon onderscheidt van de rest is dat de recepten écht origineel zijn. Lezen jullie mee, receptmakers van HelloFresh? Ik maakte tijdens dit evenement 'Schelvis in een fris jasje van sumak met een combi van zwarte quinoa, venkel en kweepeer'. Verdomd, dat was dus net zo lekker als het klinkt! Je kunt op de website bovendien kiezen welke recepten jij graag wil ontvangen, dus als je iets niet lekker vindt selecteer je gewoon iets anders. Voor een maaltijd betaal je gemiddeld €9,50 per persoon. Kijk voor meer info op Marleyspoon.nl.

 

Wil je ook een keer een box proberen? Reageer dan hieronder op dit artikel en laat weten welk recept jij graag zou maken! We mogen één code verloten voor een box naar keuze. Wie biedt?

 

 

Froyo-afscheidsdate met stagiairs

 

Eind januari vindt er altijd een grote wissel van stagiairs op de redacties van EEN Media plaats. Nieuwe, leergierige enthousiastelingen nemen de plekjes op de redacties van o.a. Girlscene, Fashionscene, Vrouwen, Ze en Foodness over voor de komende vijf maanden. Maar dat betekent ook dat we afscheid nemen van de meiden (en Christiaan), waarmee we bijna een half jaar intensief hebben samengewerkt. De stagiairs gingen daarom samen wat lekkers nuttigen in de Foodhallen, waar het kantoor van EEN Media pal boven huist (joehoe!). Deze froyo’s kun je zelf samenstellen en zijn zéker de moeite waard.

 

copperhead, gin, 5&33, art'otel, gin tonic, foodness

 

Gin-tonic & tiramisu

 

Samen met Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet at Claartje in januari bij 5&33. Niet alleen eet je hier een fabuleus Italiaans diner (check die tiramisu op de foto, hémels!) maar je drinkt er ook op stand. Mocht het je ontgaan zijn dat Claartje dol is op gin-tonic, dan vertellen we het je hierbij nog eens: Claartje is DOL op gin-tonic. Bij 5&33 proefden we een nieuwe gin, Copperhead, in de allermooiste fles die je ooit zag. Mocht je dat niet blieven dan schenken de barmannen ook andere top soorten gin: Hendrick's 11, Monkey 47 en Gin Mare, bijvoorbeeld. Liefst te drinken met tonic van Fever Tree, als je het ons vraagt. 

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties