logo
FOODSPIRATION

Op de redactie bij Foodness.nl – nov ’14

101114145340image.jpg

Op de redactie van Foodness, op dit moment bestaande uit Claartje, Esther en Mylène, zijn we weg van eten. En zeg nou zelf; het is toch geweldig om daar de hele dag lang mee bezig te zijn? Dat vinden wij ook! Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? We hebben de hoogtepunten van de afgelopen voor je op een rijtje gezet.

 

Afgelopen maand werd er een event van Acer gehouden bij Hutspot in Amsterdam, ter ere van de nieuwe Liquid Jade Acer telefoon. Hutspot is natuurlijk een toplocatie met lekkere drankjes en hapjes, maar vooral een hele gezellige sfeer. Elco Roos (de #1 Instagram-fotograaf van Nederland) gaf een workshop fotograferen met je smartphone. Hij gaf super handige tips en tricks meegegeven om mooie plaatjes op dat kleine beeldje te krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat je je camera het beste op het lichtste punt kunt laten focussen tijdens het fotograferen? Zo krijg je de mooiste belichting.

 

 

Grillen is een van de gezondste manieren om een maaltijd klaar te maken. Deze maaltijd bijvoorbeeld met gegrilde kip is slank en gezond. Op de Margriet Winter Fair demonstreerde Claartje nog eens hoe makkelijk de Optigrill van Tefal te gebruiken is. 

 

 

De makers van de heerlijke chocolade van Claudio Corallo zijn de enigen die hun eigen cacaobonen verbouwen. Dit doen ze dan ook heel nauwkeurig, zodat wij kunnen genieten van de échte pure smaak van chocolade. Die smaak is zo goed, dat het geen andere smaakstoffen nodig heeft. En wij vonden het vooral leuk dat wij het op de redactie mochten proeven, hihi!

 

 

Dit was de chocolate lippenbalsem van Hurraw!, waar we het in het vorige dagboekje het ook over hadden. De balsem is niet meer weg te slaan van ons bureau, bestaat uit natuurlijke ingrediënten gemaakt en is veganistisch, rauw, biologisch en fair trade. En de geur… Mmm! Dus goed voor jou én de natuur.

 

 

Tijdens de La Place Foodtrend lunch waar Foodness voor uitgenodigd was werden alle nieuwe trends op gebied van gezonde voeding gepresenteerd. De nieuwe hippe smaak: bitter. En de opkomende bereidingswijze: fermenteren (yes, we liepen hier bij Foodness dus voor op de trend met onze kimchi!) en ontkiemen. Deze heerlijke burger is gemaakt van oesterzwammen en de koffiedrab die overblijft in La Place restaurants en daar wordt opgehaald. Erg duurzaam dus!

 

 

 

En als klap op de vuurpijl staat het Foodness E-book deze week in de Hot List van de Grazia. Bestel hem hierrr!

 

Tot volgende maand, lieve foodies!

Claartje, Esther & Mylène

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties