logo
FOODSPIRATION

Please, no more cocktails – said nobody ever (+ win tas met deze quote!)

Drink een cocktail & win een originele tas!

Herinner je je die Limonsecco cocktail nog die ik vorige maand maakte? Daarvoor gebruikte ik een cocktaildrank van Canei die limonsecco heet, sinaasappel, tijm en passievrucht. En omdat die zomer hier nogal op zich laat wachten, maken we er gewoon zélf een sprankelend zomerfestijn van, oké? Ik dook het Vondelpark in met mijn net-terug-uit-New-York-jetlag-hoofd, om te vieren dat het hier in Amsterdam ook best leuk is. Nou ja, ik doe mijn best. Aan mijn drankje zal het in ieder geval niet liggen!

Drink een cocktail & win een originele tas!

Mocht je je afvragen waar die vrolijke tas met die bijdehante tekst vandaag komt: die krijg je als je een fles Canei Frizini of Cocktail koopt! Aan elke fles zit een halslabel (zo’n papieren kettinkje dat om de hals van de fles zit), met een unieke code. Als je die code invoert op Canei.com/summersparkles, en je gegevens invult, krijg je zo’n zomers SparkleBag gratis thuisgestuurd!

Drink een cocktail & win een originele tas!

WIN: Een SparkleBag met je eigen tekst erop!

Maarrrrr het kan nog leuker: je kunt ook je eigen bijdehante tekst bedenken voor op zo’n tas. Dan heb je dus écht een origineel exemplaar te pakken. Reageer hieronder en laat weten welke spreuk jij op die tas zou zetten.In totaal kan ik 15 lezers blij maken met een SparkleBag met daarop hun eigen quote!

Mijn favo quote voor deze tas: “Please, no more cocktails – said nobody ever.”

Nu jij!

Deze winactie loopt t/m 24 juli. De winnaars krijgen bericht per mail.

Drink een cocktail & win een originele tas!

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

 • Sanne Maessen says: 16th jul 16 6:00 am

  Mijn favo quote is: Girls just wanna have canei!

 • Gerda says: 16th jul 16 6:00 am

  Life with a big smile..
  Love all your friends..
  Love your familie..
  Be happy..
  Enjoy all the days..

 • Gina van den Bogaard says: 16th jul 16 6:00 am

  Leuuuuuk! Die van mij baseer ik op een momenteel hoogstaande literaire hit:

  Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist.

 • Lidewij Boeken says: 16th jul 16 6:00 am

  Wat een super leuke tassen, én actie!
  De quote die ik dagelijks gebruik is: ‘Some days you just have to create your own sunshine’
  Deze quote zorgt er bij mij voor dat ik ook op de dagen dat het even wat minder goed gaat (gezondheid), blijf zoeken naar de zonnestraaltjes en mij daar op probeer te focussen :-).

 • Mimi Boutaka says: 16th jul 16 6:00 am

  Peace, Love and Energy!